2017-09-23 07:25:14
Φωτογραφία για Πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνονται την αρρενωπότητα τα δύο φύλα
Σκληρός άντρας. Macho τύπος. Αληθινό αρσενικό. Με μία λέξη αρρενωπός. Και ποια τα χαρακτηριστικά του αρρενωπού; Οι απόψεις διίστανται...

Για το Hollywood, είναι εκείνος που μπορεί να βγάλει μόνος του νοκ άουτ μια ντουζίνα μαντραχαλάδες. Για τους κολλητούς σου, εκείνος που μπορεί να πιει καμιά δεκαριά ποτά στην καθισιά του. Για το αφεντικό σου πάλι, εκείνος που είναι workaholic. Ο καθείς με την τρέλα του, συνεπώς.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι το τι σημαίνει macho για σένα, δεν έχει καμία ή σχεδόν καμία σχέση με το τι σημαίνει ακριβώς η ίδια λέξη για τους άλλους, πόσω μάλλον για την κοπέλα σου.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που διενήργησε η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Crown Clinic και στην οποία συμμετείχαν 1.000 άντρες και γυναίκες, τα δύο φύλα έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για το τι εστί αρρενωπότητα.

Για τις γυναίκες

Η πλειοψηφία συσχέτισε την αρρενωπότητα με την εξωτερική εμφάνιση και απάντησε ότι αρρενωπός άντρας είναι εκείνος που είναι σωματικά δυνατός, άρα γυμνασμένος, άρα μυώδης.


Η αμέσως επόμενη απάντηση ήταν εκείνος που έχει επιθετική συμπεριφορά/είναι οξύθυμος/δεν έχει τρόπους.

Για τους άντρες

Εν αντιθέσει με τις γυναίκες, η πλειοψηφία των αντρών συσχέτισε την αρρενωπότητα με τον εσωτερικό κόσμο/τον χαρακτήρα/τα συναισθήματα και απάντησε ότι αρρενωπός είναι ο άντρας που είναι χοντρόπετσος, που προσπαθεί να θάψει τα συναισθήματά του, τη θλίψη και την απογοήτευσή που τυχόν αισθάνεται.

Ένας τύπος σαν αυτόν ... σε καμία περίπτωση σαν αυτόν.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ