2017-09-24 18:48:10
Φωτογραφία για Βανέσα Μέι: Οι «απαιτήσεις» της «βασίλισσας του βιολιού» λίγο πριν έρθει στην Αθήνα
Για μια ακόμη φορά έρχεται στην Ελλάδα , η Βανέσα Μέι και όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις.

Τα «θέλω» της πανέμορφης Βανέσα, λοιπόν, η οποία θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο στις 5 Οκτωβρίου, ξεκινούν ήδη από το... αεροπλάνο. Θέλει να έχει πάντα θέα στο παράθυρο και έχει φτάσει σε σημείο να ακυρώσει εμφάνισή της γι’ αυτόν τον λόγο.

Δίπλα της έχει το μικρόσωμο σκυλάκι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ, παρά μόνο όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Αλλωστε, αγαπάει πολύ τα ζώα και υποστηρίζει τις τοπικές οργανώσεις προστασίας τους σε όλες τις χώρες στις οποίες παρουσιάζεται ζωντανά. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες και στο Ηρώδειο θα υπάρχει κάποιο ενημερωτικό banner και τώρα εξετάζεται πού θα στηθεί, δεδομένου ότι η περιοχή είναι αρχαιολογικός χώρος.

Η Βρετανή βιολίστρια, η οποία έχει ψηφιστεί από το αμερικανικό «People» ως μία από τους «50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο», έχει και την ομάδα της, που αποτελείται από στιλίστα και hairstylist και η οποία την ακολουθεί σε κάθε εμφάνισή της. Το ίδιο και οι δεκάδες βαλίτσες της με ρούχα και παπούτσια, τα οποία κουβαλάει μαζί της και τελευταία στιγμή αποφασίζει ποια θα φορέσει στη σκηνή.


Διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συνεργάτες

Και παρότι λατρεύει τις εκδηλώσεις αγάπης του κοινού, εκτός σκηνής θέλει να περνάει απαρατήρητη. Γι’ αυτό και πάντα ζητά από τους διοργανωτές να μένει σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συνεργάτες της. Η βραβευμένη και με θέση στο βιβλίο Γκίνες μουσικός είναι αυστηρά χορτοφάγος και σε κάθε ξενοδοχείο απαιτεί ένα ειδικά διαμορφωμένο menu μόνο με χορτοφαγικές επιλογές. Στη χώρα μας έχει ζητήσει το μενού να έχει βάση το ελαιόλαδο, το οποίο λατρεύει και φροντίζει να προμηθεύεται πάντα όταν μας επισκέπτεται, γιατί το θεωρεί το κορυφαίο στον κόσμο.

Στην υπερπολυτελή σουίτα της αλλά και στο καμαρίνι της θέλει να υπάρχουν αιθέρια έλαια, για να μυρίζουν όμορφα οι χώροι, καθώς και λουλούδια -ορχιδέες, παιώνιες και τριαντάφυλλα- αλλά και αρωματικά βότανα και συγκεκριμένα είδη τσαγιού. Φυσικά, για κάθε μετακίνησή της υπάρχει πάντα μια λιμουζίνα σε αναμονή!
Πηγή: 
grxpress
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ