2017-09-25 18:59:32
Φωτογραφία για ΣΥΚΡΟΥΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Κλιμακώθηκε η σύγκρουση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή. Ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'', απαντώντας στην αναφορά του κ. Καμμένου ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι αυτός που πρόβαλε τη Χ.Α. και κρατώντας ποτήρι της Χ.Α. στο χέρι, έπαιρνε συνέντευξη από τον κ. Μιχαλολιάκο και του έκανε διαφήμιση ως δημοσιογράφος, αυτός που θέλει να πάρει την προεδρία κόμματος» σημείωσε:

«Πρέπει να έχει πολύ θράσος να πηγαίνεις στο Καστελόριζο και την Ρω αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες και να λες ότι κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτική που είναι κοντά σε αυτούς» και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες κ. Καμμένο. Έχουμε την επέτειο από τη δολοφονία του Φύσσα. Και πρέπει να ξέρετε ότι η εκπομπή ''Πρωταγωνιστές'' ήταν η εκπομπή που λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα αποκάλυψε αυτό το έγκλημα και την ομάδα που το έκανε. Οι περισσότεροι μάρτυρες που σήμερα αποκαλύπτουν το έγκλημα της εγκληματικής ομάδας της Χ.Α., σε σχέση με τον Φύσσα, ήταν οι μάρτυρες που μίλησαν στους Πρωταγωνιστές. Είμαστε υπερήφανοι γι΄ αυτό και τη δουλειά που κάναμε, για τη δημοσιογραφική αρτιότητά μας και κυρίως γιατί πολύ νωρίτερα, ακόμη και από τη Βουλή, αφυπνιστήκαμε για τη δράση των εγκληματικών ομάδων της Χ.Α. στην Αθήνα».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γερασμένα «βατράχια»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γερασμένα «βατράχια»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ