2017-09-25 21:03:25
Φωτογραφία για GoT: Θα αναγνώριζες τη Ντενέρις στο… Πανεπιστήμιο; Δείτε τις λήψεις που θέλει να ξεχάσει [photos]
Σήμερα, θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Στο ξεκίνημά της, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά Το Game of Thrones άνοιξε την πόρτα της επιτυχίας για την 30χρονη σήμερα Εμίλια Κλαρκ, η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να καταλήξει να απολαύσει τη δόξα και το χρήμα.

Όπως έχει παραδεχτεί, κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, έκανε 6 διαφορετικές δουλειές για να τα βγάλει πέρα οικονομικά. Ωστόσο, βρήκε τον χρόνο να γυρίσει και μια ταινία (πολύ) μικρού μήκους που πλέον θεωρείται συλλεκτική!

Πρόκειται για το «Drop the Dog», στο οποίο τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ασφαλώς διαφορετική, στα 23 της χρόνια. Τότε, δεν είχε αφεθεί στα χέρια των έμπειρων αισθητικών που «ακινητοποίησαν» τους μύες του προσώπου τους, ενώ ούτε τα δόντια της είχαν δεχτεί τη φροντίδα των οδοντιάτρων και των οδοντοτεχνιτών όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι.

Καστανή, ανεπιτήδευτη μα εξίσου εντυπωσιακή, η Εμίλια Κλαρκ έχει κάθε λόγο να θέλει να ξεχάσει το υλικό από τον πρώτο της ρόλο, καθώς… η εικόνα της σ’ αυτόν αποκαλύπτει κάθε τι που έχει «διορθώσει» στην εμφάνισή της.

Εμάς, πάντως, μας αρέσει όπως και να είναι…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ