2017-09-26 00:00:47
Φωτογραφία για Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τα γυναικεία στήθη
Τα στήθη είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και όμορφα μέρη μιας γυναίκας.

Απαραίτητα, για τις μέλλουσες μητέρες να θηλάσουν τα μωρά τους.

 Είναι αρκετά προφανές ότι τα στήθη μιας γυναίκας έχουν σαφώς σεξουαλικό στοιχείο που αποτελούν πηγή έλξης και ευχαρίστησης για τον άνθρωπο.

Λαμβάνοντας υπόψη την έλξη και την ομορφιά τους, πολλές μελέτες έχουν επικεντρωθεί σε αυτό, όχι μόνο από την άποψη της υγείας, αλλά και από την ευχαρίστηση και την επιθυμία που υποκινούν. 

Είτε είναι μεγάλα ή μικρά, υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τα στήθη, τα οποία μπορεί να βρείτε πολύ ενδιαφέροντα. 

Κάποιες πληροφορίες θα σας εκπλήξουν ιδιαίτερα.

Το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ο ένας μαστός είναι μεγαλύτερος από τον άλλο και ίσως να θεωρήσατε ότι αυτό είναι μια ανωμαλία. Αποδεικνύεται ότι τα στήθη δεν είναι όμοια σε μέγεθος, σύμφωνα με μια μελέτη, η πλειονότητα των γυναικών έχει μεγαλύτερο αριστερό στήθος, από το δεξιό.

Τα στήθη μπορούν να προκαλέσουν οργασμό

Οι θηλές είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές μιας γυναίκας, που είναι μια πολύ ισχυρή ερυθρή ζώνη που προκαλεί ευχαρίστηση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μελέτες έχουν δείξει ότι κάποια γυναίκα μπορεί να έχει έναν οργασμό με χειροκίνητη διέγερση των μαστών και των θηλών μόνο.

Το μέγεθος δεν αποτελεί πρόβλημα για το θηλασμό

Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ του μεγέθους του στήθους και της ικανότητας θηλασμού. Τα μεγαλύτερα στήθη έχουν απλώς μια μεγαλύτερη ποσότητα λιπώδους ιστού. Γι 'αυτό το μέγεθος δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα γάλακτος που μπορούν να παράγουν.

Το μέγεθός τους μπορεί να αλλάξει

Είναι φυσιολογικό να παρατηρήσετε ότι τα στήθη σας είναι ελαφρώς ερεθισμένα ή μεγαλύτερα από το κανονικό. Αυτό συμβαίνει γενικά κατά το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο λόγω της έκρηξης των ορμονών προγεστερόνης και της προλακτίνης, που επηρεάζουν τη φλεγμονή.

Το κάπνισμα προκαλεί χαλαρά στήθη

Όλα τα χημικά και οι τοξικές ενώσεις στα τσιγάρα καταστρέφουν την ελαστίνη του δέρματος και κατά συνέπεια, όχι μόνο επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, αλλά και κάνουν τα στήθη να χάσουν την ελαστικότητα και το κράτημά τους.

Τα στήθη γίνονται λίπος

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας και της νεολαίας, το στήθος αποτελείται από μαστικούς αδένες, λίπος και κολλαγόνο, γεγονός που τους καθιστά πιο σταθερούς. Με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο, αυτό μειώνεται και αντικαθίσταται από περισσότερο λίπος. Γενικά, οι γυναίκες που κερδίζουν βάρος παρατηρούν επίσης αύξηση του μεγέθους του στήθους, αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Να πιέζετε το στήθος, εμποδίζει τον καρκίνο του μαστού

Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϋ και στο Εθνικό Εργαστήριο του Lawrence Berkely προτείνουν να γίνει κάτι τέτοιο, δηλώνοντας ότι η μηχανική αντοχή και η εφαρμογή φυσικής πίεσης στα στήθη θα μπορούσαν να εμποδίσουν τα κύτταρα ελέγχου να γίνουν κακοήθη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ