2017-09-26 17:00:43
Φωτογραφία για Στις 16 Νοεμβρίου ο Nick Cave στην Αθήνα
Από το Μπόρνμουθ της Αγγλίας ξεκίνησε προχθές ο Νικ Κέιβ την ευρωπαϊκή του περιοδεία, που στις 16 Νοεμβρίου θα τον φέρει και στην Ελλάδα.

Φέτος ο 60χρονος Αυστραλός περιοδεύει για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια, και δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του 15χρονου γιου του Άρθουρ, που έπεσε κατά λάθος από έναν βράχο στο Μπράιτον.

Οι συναυλίες αντλούν υλικό κυρίως από το τελευταίο άλμπουμ του Κέιβ, το περσινό «Skeleton Tree». Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι, ακούγονται ακόμη έξι, τα «Anthrocene», «Jesus Alone», «Magneto», «Girl In Amber», «I Need You» και «Distant Sky». Δεν λείπουν βέβαια και κλασικά αγαπημένα του κοινού όπως τα «Tupelo», «Into My Arms», «From Her To Eterinty», «Mercy Street» κ.ά.

Το highlight, ωστόσο, της βραδιάς στο Μπόρνμουθ, ήταν λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, όταν ο Κέιβ κάλεσε το κοινό να ανέβει στη σκηνή μαζί του για το τραγούδι «Stagger Lee». Και προς το τέλος κατέβηκε ο ίδιος από τη σκηνή και ολοκλήρωσε το τραγούδι ανάμεσα στο κοινό.


Αναλυτικά το set list είχε ως εξής: Anthrocene, Jesus Alone, Magneto, Higgs Boson Blues, From Her to Eternity, Tupelo, Jubilee Street, The Ship Song, Into My Arms, Girl in Amber, I Need You, Red Right Hand, Mercy Seat, Distant Sky, Skeleton Tree και encore με τα The Weeping Song, Stagger Lee, Push the Sky Away.

Για την αθηναϊκή συναυλία του Νικ Κέιβ και των The Bad Seeds στις 16 Νοεμβρίου στο Γήπεδο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο τα εισιτήρια κοστίζουν 34 ευρώ για την αρένα και 43 ευρώ για τις κερκίδες στην προπώληση, και 40 και 50 ευρώ αντίστοιχα στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ