2017-09-27 00:50:11
Φωτογραφία για Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό για τα κλεμμένα Μάρμαρα του Παρθενώνα στον αγώνα με την Τότεναμ! [Εικόνες-Βίντεο]
Στο ματς του ΑΠΟΕΛ με την Τότεναμ οι οργανωμένοι οπαδοί της κυπριακής ομάδας σήκωσαν πανό για την επιστροφή των κλεμμένων Μαρμάρων του Παρθενώνα!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League οι Κύπριοι οπαδοί ύψωσαν στις εξέδρες του ΓΣΠ πανό για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Συγκεκριμένα τα πανό έγραφαν: «η ιστορία δεν μπορεί να κλαπεί» και «φέρτε τα μάρμαρα πίσω», ενώ ανάμεσα στα δύο πανό είχαν υψώσει ένα ακόμη με τη φωτογραφία του Παρθενώνα.

Σχετικά με το παιχνίδι..

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πάρα πολύ καλός μέχρι το 62ο λεπτό, έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά ο Χάρι Κέιν ήταν καλύτερος. Ο κορυφαίος Άγγλος εν ενεργεία επιθετικός πέτυχε χατ τρικ και χάρισε το τρίποντο στην Τότεναμ μέσα στο ΓΣΠ για την 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Ντε Καμάργκο, ντεμπούτο για τον Αγγλοκύπριο Άντονι Γεωργίου με τη φανέλα της Τότεναμ. Στην τελευταία θέση του ομίλου οι γαλαζοκίτρινοι χωρίς βαθμό παρέα με την Ντόρμουντ που ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1.
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ