2017-09-27 15:30:22
Φωτογραφία για Ρον Γκαλέλα: Ο «νονός των Αμερικανών παπαράτσι» που «έφαγε» μπουνιά από τον Μάρλον Μπράντο
Με σήμα κατατεθέν του το κράνος,ο Ρον Γκαλέλα - σήμερα είναι 86 ετών- γνωστός και ως ο «νονός» των παπαράτσι είναι ο πιο γνωστός παπαράτσι στον κόσμο και έει στο αρχείο του  πάνω από 3.000.000 φωτογραφίες.

Κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημος  όταν δημιουργήθηκε ένα θερμό επεισόδιο  με τον Μάρλον Μπράντο το 1973.

Ο παπαράτσι τον εντόπισε σε βραδινή έξοδό του για φαγητό με τον παρουσιαστή Ντικ Κάβετ. Αφού τους έβγαλε καμιά δεκαριά φωτογραφίες, ο Μπράντο τον φώναξε προς το μέρος του και τον ρώτησε: «Τι είναι αυτό που θέλεις και δεν το έχεις ήδη;»

Προτού καλά καλά προλάβει να απαντήσει ο Γκαλέλα, ο διάσημος ηθοποιός τού έριξε μια τόσο δυνατή γροθιά, που έσπασαν το σαγόνι και πέντε δόντια του φωτογράφου.

Ένα χρόνο μετά, όπως αναφέρει η espresso, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου του Μπράντο φορώντας κράνος, με τη φωτογραφία του να φιγουράρει σε ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά. Ο ίδιος ωστόσο είχε εμμονή με την Τζάκι Ωνάση, την οποία κατάφερε να απαθανατίσει χωρίς μακιγιάζ, αλλά και πάνω σε ποδήλατο με τα παιδιά της στο πάρκο, φωτογραφίες για τις οποίες εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια.

Εξίσου μεγάλο είναι το φωτογραφικό αρχείο του με τη Λιζ Τέιλορ, με κορυφαία τη φωτογραφία στην οποία φαίνεται να τσακώνεται με τον Μπάρτον στο σκάφος τους. Ο σταρ εξαγριώθηκε τόσο με τη φωτογραφία, που την επόμενη φορά που διασταυρώθηκαν επιχείρησε να τον χτυπήσει.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ