2017-09-29 10:39:14
Φωτογραφία για Το βασικό λάθος που κάνουν πολλοί στο καθάρισμα του μπάνιου
Ένας από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους χώρους του σπιτιού για καθάρισμα είναι το μπάνιο καθώς εκεί συγκεντρώνονται πολλά βακτήρια και μικρόβια.

Ακόμη και αν κάποιος είναι πολύ σχολαστικός με την καθαριότητα πολύ πιθανόν να κάνει κάποια βασικά λάθη με αποτέλεσμα να μην καθαρίζει όσο καλά θα έπρεπε το μπάνιο του σπιτιού του.

Πολλοί για παράδειγμα νομίζουν ότι ψεκάζοντας το μπάνιο τους με απολυμαντικά σπρέι, ταυτόχρονα το απολυμαίνουν και το καθαρίζουν τέλεια. Αυτό είναι και το βασικό λάθος που κάνουν καθώς δεν αφήνουν τα απολυμαντικά να δράσουν το σωστό χρόνο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το απολυμαντικό προϊόν χρειάζεται τουλάχιστον 5-10 λεπτά για να σκοτώσει βακτήρια και μικρόβια. Με το να κάνουμε λοιπόν ένα ψέκασμα και ένα πέρασμα με νερό ή πανί είναι σαν να μην κάνουμε σχεδόν τίποτα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα καθαρίσετε την μπανιέρα σας ή άλλα σημεία του μπάνιου ξεκινήστε με καλό καθαρισμό και στη συνέχεια ψεκάστε με ένα απολυμαντικό σπρέι. Αφήστε το να δράσει 10 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με μια βούρτσα.

Τέλος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό και θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ