2017-09-30 18:46:22
Φωτογραφία για Γιατί οι εμφανίσεις της Meghan Markle, της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, ξεπουλάνε;
Είναι το hot ζευγάρι αυτής της περιόδου. Όλοι αναμένουν την επισημοποίηση της σχέσης τους και από το παλάτι, ενώ η πρώτη τους κοινή εμφάνιση τράβηξε τα φλας και τα βλέμματα όλων.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και την ηθοποιό σύντροφό του Meghan Markle!

Και μπορεί η σχέση τους να μην είναι ακόμα επίσημη, όπως φαίνεται όμως η Αμερικανίδα ηθοποιός βαδίζει στα χνάρια της  Κέιτ Μίντλετον και οι εμφανίσεις της γίνονται πλέον sold out.

Πράγμα το οποίο συνέβη και πολύ πρόσφατα.

Το ζευγάρι εθεάθη στους ημιτελικούς των Invictus Games στον Καναδά και τα μέσα ενημέρωσης πήραν φωτιά.

Το σύνολο που επέλεξε η γνωστή ηθοποιός έγινε sold out από την κορυφή ως τα νύχια και πλέον όλοι μιλούν για το φαινόμενο «Meghan Markle».

Συγκεκριμένα, φορούσε ένα στενό τζιν παντελόνι Mother Denim με μικρό σκίσιμο στο γόνατο, ένα λευκό της σχεδιάστριας Misha Nonoo που ονομάζεται The Husband Shirt, φλατ δερμάτινα παπούτσια Sarah Flint με ασορτί καφέ τσάντα Everlane κι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Finlay and Co.


Μετά την εμφάνισή της Meghan Markle τα πράγματα εξελίχθηκαν ως εξής: Το πουκάμισο εξαντλήθηκε, τα παπούτσια εξαντλήθηκαν, η τσάντα Day Market Tote εξαντλήθηκε και θα είναι ξανά διαθέσιμη μετά τις 25 Νοεμβρίου. Όσο για τα γυαλιά ηλίου, που κοστίζουν 180 δολάρια, η εταιρία Finlay & Co αποκάλυψε πως το σάιτ «κράσαρε» δύο φορές και μέσα σε ένα 24ωρο πούλησαν εμπόρευμα αξίας 26.885 δολαρίων.

Ωστόσο αυτή ήταν η δεύτερη εμφάνιση της ηθοποιού που…ξεπούλησε.

Λίγες μέρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus Games στο Τορόντο φορώντας ένα μπορντό φόρεμα.

Η εταιρεία στην οποία ανήκει το φόρεμα εδρεύει στον Καναδά και το ρούχο έγινε άναρπαστο.

Συγκεκριμένα, τo φόρεμα της Μέγκαν Μάρκλ είναι του καναδικού οίκου Aritzia και κοστίζει 185 δολάρια, ενώ το δερμάτινο τζάκετ είναι του καναδικού οίκου Mackage που κοστίζει 700 δολάρια.Όπως έγινε γνωστό το φόρεμα ξεπούλησε και θα είναι ξανά διαθέσιμο από το Νοέμβριο!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ