2017-10-03 09:46:44
Φωτογραφία για Aurora Reactive SDK για τη σειρά Sound BlasterX
Το δωρεάν λογισμικό επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσαρμόσουν και να συγχρονίσουν το Aurora Reactive σύστημα φωτισμού σε μια σειρά κωδικών Sound BlasterX.Πιο αναλυτικά, η Creative Technology ανακοίνωσε το Aurora Reactive SDK, ένα λογισμικό που θα μετατρέπει το σύστημα Aurora Reactive Lighting – που βρίσκεται στους κωδικούς Sound BlasterX – σε μια ανοιχτή πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσαρμόζουν, ζωντανεύουν και να συγχρονίζουν όπως επιθυμούν το φωτισμό του περιβάλλοντος τους. 

Το 16.8 εκατομμυρίων χρωμάτων Aurora Reactive Lighting σύστημα είναι ήδη εγκατεστημένο στους κωδικούς Sound BlasterX: Katana, Vanguard K08, Siege M04, AE-5 και Kratos S5. Το Aurora Reactive SDK είναι ένα σύστημα με API (Application Programming Interfaces) που επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να ρυθμίζουν το υπάρχον hardware της Creative Sound BlasterX RGB. Το SDK θα συνοδεύεται από δείγματα κώδικα, μια βιβλιοθήκη API και ενημερωτικό υλικό, που θα επιτρέπει ακόμα και στους πιο αρχάριους προγραμματιστές να ξεκινήσουν. Το SDK έρχεται επίσης με τη δυνατότητα Aurora Unity που συγχρονίζει τη συμπεριφορά του συστήματος αντιδραστικού φωτισμού σε όλα τα υποστηριζόμενα προϊόντα Sound BlasterX. 


Ενδεχομένως, οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα που αποτελείται από διαφορετικά προϊόντα που λειτουργούν ως ένα από την άποψη της συμπεριφοράς φωτισμού – τα φώτα θα μπορούσαν να γίνουν κόκκινα όταν ένας πρωταγωνιστής στο παιχνίδι τραυματίζεται, να μετατρέπονται σε πορτοκαλί όταν επιτίθεται σε έναν εχθρό ή να χαμηλώνουν σε μια ανεπαίσθητη ροή φωτός όταν ψάχνει για έναν εχθρό, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Οι εγγεγραμμένοι στο SDK προγραμματιστές θα λαμβάνουν μηνιαίες ενημερώσεις επιδόσεων με βελτιωμένες λειτουργίες, καθώς και την υποστήριξη λογισμικού από την Creative. Οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν λήψη της beta έκδοσης του Aurora Reactive SDK από το BlasterX.com/AuroraSDK.

Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ