2017-10-03 10:57:28
Φωτογραφία για Αντιεξουσιαστές στοχοποιούν τον καθηγητή Συρίγο επειδή έκανε παρατήρηση σε φοιτητές που έκαναν αφισοκόλληση-Γέμισε με αφίσες η Αθήνα [εικόνα]
Ο καθηγητης Αγγελος του Παντείου, εγινε «πανελληνίως» γνωστος, οταν «τολμησε» να κανει παρατηρηση σε φοιτητές που εκαναν αφισοκόλληση, σε τοιχο του πανεπιστημίου, που μολις ειχε καθαριστεί και βαφτεί. Τολμησε, στην κυριολεξία.

Γιατι η απαντηση των «φοιτητών» ηταν να τον γρονθοκοπήσουν, εως οτου αλλοι σπουδαστες παρέμβουν και κληθεί στο τέλος και η αστυνομια.

Ο καθηγητης Συρίγος δεν το εβαλε κατω και τολμησε και δευτερη φορά.. Δεν αφησε την χειροδικία ατιμώρητη, οπως συμβαίνει συνήθως στο ελληνικό πανεπστήμιο. Εκανε μηνυση και ηδη ο ένας φοιτητης εχει υποστεί τις συνέπειες, ενω σε λίγες ημερες αναμενεται η δικη του δεύτερου. Αυτη ηταν η αρχή του δράματος.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Εκτοτε ο καθηγητής Συρίγος εχει μπεί στο μάτι των αναρχικών.. Προ ημερών,ρουβίκωνες και λοιποί επαναστάτες, διέκοψαν εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο καθηγητης, ανεβασαν πανό εκεί οπου θα μιλούσαν οι ομιλητές, φωναξαν τα γνωστά αντιμπεριαλιστικά συνθήματα και φυσικά η εκδήλωση ακυρώθηκε.


Τωρα, η επαναστατική δράση των φοιτητών αλλαζει επιπεδο.

Γειτονιες γυρω απο το Παντειο οπως το Κουκάκι, αλλα και κεντρικοί δρομοι στα Εξάρχεια, έχουν γεμίσει με αφισες με την φωτογραφία του καθηγητη Συρίγου με τιτλο. Αυτος ειναι ο φασίστας.. Φασιστας φυσικά αφού τολμησε να καει παρατηρηση σε φοιτητές..

Η πρωτοφανής στοχοποίηση του κυρίου Συρίγου εχει προκαλεσει φυσικά μεγάλες αντιδράσεις με την συγκλητο του Πανεπιστημίου να κανει λόγο για «αφισα δικην ρωμαικών προγραφών» , ενω καθηγητες του ιδρυματος κανουν προσπάθειες για την συλλογή υπογραφών .

Πηγή: iefimerida.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ