2017-10-03 17:24:06
Φωτογραφία για Σειρά έχει η σύλληψη του δολοφόνου του 11άχρονου Μάριου, που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείου του, στο Μενίδι
Τι έχετε κάνει σε αυτήν την περίπτωση κύριοι... που είναι το δελτίο τύπου για την ξεκάθαρη σύλληψη του δολοφόνου;

Παρουσιάσατε μια ¨σχετική σύλληψη¨ για να κοπάσουν οι εξεγέρσεις των κατοίκων;

Νομίσατε ότι ο χρόνος θα ¨θεραπεύει¨ το γόητρό σας και θα κλείσει αυτήν την ιστορία . Λάθος , ο πόνος των γονέων , συγγενών και φίλων και η αίσθηση της ¨παραπλάνησης ¨ της κοινής γνώμης , δεν θα σας αφήσουν ποτέ

Δίνουμε και στην περίπτωση αυτή , περιθώριο 15 ημέρες στην ΕΛ.ΑΣ να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη που αφαίρεσε την ζωή ενός μικρού παιδιού , τόσο άδικα , τόσο ξαφνικά , τόσο αδιανόητα.

Μετά αναλαμβάνουμε πάλι εμείς , όπως στην περίπτωση του Λεμπιδάκη

Μην ανησυχείτε πάντως και σε αυτή την περίπτωση , εσείς θα ¨πάρετε το χειροκρότημα ¨ στο τέλος ... έτσι πρέπει, άλλωστε , ¨το ίδιο είναι ¨ .

Να θυμηθούμε λοιπόν :

Κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο επί της οδού Βαρελά στο Μενίδι, ο μικρός Μάριος ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στην αυλή ,μπροστά σε συμμαθητές του , γονείς και δασκάλους . Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε και χτύπησε στο κεφάλι, όπως και οι γιατροί του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, όπου μεταφέρθηκε και λίγο αργότερα εξέπνευσε, Η τραγική αλήθεια όμως φανερώθηκε την επομένη το πρωί κατά την νεκροψία-νεκροτομή που ακολούθησε.

Ο 11χρονος Μάριος , έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα που προσγειώθηκε στο κεφάλι του .

Σας θυμίζουμε επίσης ότι , 1.500 κάτοικοι της περιοχής από αγανάκτηση για την εγκληματικότητα στην περιοχή ,αλλά και από τον χαμό του 11χρονου μαθητή, συγκεντρώθηκαν τότε στο Δημαρχείο της περιοχής, πραγματοποίησαν πορεία και ζητούσαν την σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου.

Έκτοτε ο δολοφόνος αναζητείτε …. ( τουλάχιστον αυτό νομίζει ) ενώ , η ευρύτερη περιοχή χαρακτηρίστηκε ¨της παρανομίας το άβατο ¨

Να ¨ετοιμάζεστε ¨ επίσης όπως ήδη από την 1η Οκτωβρίου ,σας έχουμε πει :

Για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο του ανήλικου γιου του στα Γλυκά Νερά. Ο εκτελεστής, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια τον πυροβόλησε με εννιάρι πιστόλι 9 φορές.

Τη σύλληψη του εξαφανισμένου Αρτέμη Σώρρα. Καταζητούμενος ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» με τα... 600 δισεκατομμύρια, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάρτιο. ( εδώ θα έχουμε πολύ γέλιο )

Την περίπτωση του Βασίλη Παλαιοκώστα. Ο καταζητούμενος που έγινε «θρύλος» από τις ληστείες, τις απαγωγές και κυρίως από τις τέσσερις κινηματογραφικές αποδράσεις που έχουν γραφτεί στο «βιογραφικό» του.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ