2017-10-05 13:33:14
Φωτογραφία για Αγγελική Λάμπρη: Μιλάει πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε
Η Αγγελική Λάμπρη, η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της αντισυμβατικής Αγγέλας στην κωμική σειρά Στο Παρά Πέντε, είναι μία ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά, έχοντας επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, ο σκηνοθέτης Αντώνης  Αγγελόπουλος, έχουν «σφραγίσει» τον έρωτά τους, που ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ευτυχίας, πριν από περίπου τρία χρόνια, με σύμφωνο συμβίωσης.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real Life, η Αγγελική ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και εκείνη, που έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν της αρέσουν οι τυπικές διαδικασίες, αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης: «και το σύµφωνο συµβίωσης το κάναµε για να γλιτώσουµε τα διαδικαστικά, για να µας είναι µερικά πράγµατα πιο εύκολα. Αλλιώς δεν θα προχωρούσαµε ούτε σε αυτό. ∆εν νοµίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω ένας γάµος. Μάλιστα, θυµάµαι ότι το 2012, που υπογράψαµε το σύµφωνο, ήµασταν από τους πρώτους που το είχαµε κάνει και ο συµβολαιογράφος ψαχνόταν. Φανταστείτε ότι το φροντίσαµε µόλις δύο µήνες πριν γεννήσω».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ