2017-10-06 01:16:58
Φωτογραφία για Ένωση πνευμονολόγων Ελλάδας: Διαμαρτυρία για χρονική διάρκεια οξυγονοθεραπείας
Προς 

κ. Σ. Μπερσίμη 

Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ

Αποστόλου Παύλου 12

151 23 Μαρούσι 

Κοινοποίηση: 

Γραφείο Αντιπροέδρου κ. Γεωργακόπουλου

Διεύθ. Στρατηγικού Σχεδιασμού κ. Θεοφ. Ρηγάτο

Αθήνα, 02/10/2017

Αρ. Πρωτ: 537/2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, 

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και ταυτόχρονα την κοινά επιθυμητή εξυπηρέτηση και κάλυψη των ασθενών μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες πολλαπλών διαμαρτυριών, από συναδέλφους Ιατρούς Πνευμονολόγους, ιδιαίτερα της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής χώρας, σχετικά με το χρονικό πλαίσιο που δίδεται εκ του συστήματος, για τη δυνατότητα αναγραφής Οξυγονοθεραπείας ή την ανανέωση αυτής.

Θεωρούμε ότι η δυνατότητα που υφίσταται μέχρι σήμερα, των 5 ημερολογιακών ημερών αναδρομικής αναγραφής, με προοπτική τροποποίησή της σε αυθημερόν αναγραφής μόνο, είναι εκτός πάσης πραγματικότητας. Αντίστοιχα, προτείνουμε ως ελάχιστο όριο δυνατότητας αναδρομικής αναγραφής τις 10 εργάσιμες ημέρες και φυσικά παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συζήτηση και επιπλέον διευκρίνιση.


Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας 

Αναστάσιος Δ. Τσάτσος Γεράσιμος Απολλωνάτος

ΣΗΜ : Την ημέρα αποστολής του εγγράφου μας, 2/10/2017, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι, την Κυριακή 1/10/2017, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πληροφορικής, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι παύει και η δυνατότητα της 5θήμερης αναδρομικής αναγραφής.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
CLAWBACK ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
CLAWBACK ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ