2017-10-06 07:00:08
Φωτογραφία για Τί κάνεις όταν ξυπνάς και δεν θέλεις να πας στην δουλειά σου;
Σε δύσκολους καιρούς αρχικά ευχαριστείς κάπου βαθιά μέσα σου που έχεις δουλειά. Αυτό δεν συνεπάγεται όμως πρώτον ότι σου αρέσει η δουλειά σου και δεύτερον ότι κάθε μέρα ξυπνάς και την αδράζεις με ευχάριστη διάθεση.

Τί κάνεις όμως τις περιόδους που δεν θέλεις να βγεις από το κρεβάτι και να περάσεις την πόρτα της δουλειάς σου; Γιατί άνθρωπος είσαι. Ξυπνάς και δεν θέλεις να πας στην δουλειά σου. Άσε τις “άρρωστες” δικαιολογίες. Έχουμε δοκιμασμένους τρόπους.

Ντύσου για την δουλειά που θα ήθελες να έχεις και όχι για αυτήν που έχεις. Αν δεν το ξέρεις το συγκεκριμένο ρητό, ήρθε η ώρα να το μάθεις και αν το ακολουθήσεις να το δεις πώς πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση.

Άκου την αγαπημένη σου μουσική. Ξεκίνα με το τραγούδι που θέλεις να καθορίσει την μέρα σου. Εκείνο που θέλεις σχεδόν εκνευριστικά να σιγομουρμουρίζεις εκνευρίζοντας τους συναδέλφους σου. Δώσε στην μέρα σου, το κόνσεπτ που εσύ θέλεις.


Βάλε το ξυπνητήρι δέκα λεπτά νωρίτερα. Όχι για να είσαι στην ώρα σου. Αλλά για να προλάβεις να κάνεις ένα ντουζ. Αν ζηλεύεις τους ανθρώπους που προλαβαίνουν και κάνουν ντουζ και κερδίζουν την δυνατότητα της αναζωογόνησης τότε κάνε ό,τι κάνουν.

Χόρεψε. Με το εσώρουχο, πλένοντας τα δόντια σου. Αν ζεις μόνος δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Αν ζεις με παρέα μπορεί και να προκύψει κάτι εξίσου ζωηρό και τονωτικό. Ποτέ δεν ξέρεις. Πέρα από την πλάκα όμως, ο χορός και η αίσθηση της ελευθερίας που θα σου δώσει εκείνη την στιγμή, θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις πιο γήινα την ζωή που έχεις ακόμα και αν δεν είναι προς το παρόν αυτή που θα ήθελες.

Σκέψου αυτόν/αυτήν που σε χρειάζεται κάπου εκεί έξω. Φαντάσου κάποιον εν ανάγκει και βγες εκεί έξω όχι για να πας στην δουλειά σου, αλλά για να αρπάξεις την ευκαιρία ψάχνοντας να βρεις ποιο θα είναι το επόμενο πρόσωπο που θα καθορίσει τα μερόνυχτά σου. Ή απλά εκείνο που θα κάνει άξιο τον λόγο που σηκώθηκες από το πολυλατρεμένο σου κρεβάτι.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ