2017-10-07 13:40:51
Φωτογραφία για Τζούλια Ρόμπερτς: Αυτοσαρκάζεται και ομολογεί ‘’ήμουν ένα κακομαθημένο βρωμόπαιδο’’
Στο The Late Late Show, η ηθοποιός παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο, μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Τζέιμς Κόρντεν, δυνατούς ρόλους της καριέρας της και μαζί με την Ellen DeGeneres έπαιξαν με την μπάλα και τα ... νύχια τους

Μία διαφορετική Τζούλια Ρόμπερτς είδαμε στην εκπομπή “The Late Late Show” του Τζέιμς Κόρντεν που μέσα σε ένα video 9 λεπτών χώρεσε και διακωμώδησε ταινίες που πρωταγωνίστησε.

Ξεκινώντας πό το ”Μια Βραδιά στο Notting Hill” (”Νotting Hill”) και το ”Ανθισμένες Μανόλιες” (“Steel Magnolias”) στην κινηματογραφική επιτυχία που την έκανε διάσημη ”Pretty Woman”.

Με τη βοήθεια του κωμικού και οικοδεσπότη της εκπομπής ταινίες όπως ”Η νύφη το σκασε” (“Runaway Bride”), ”Παιχνίδια Εξουσίας” (“Charlie Wilson’s War”), “Mystic Pizza”,  “Hook”, “Erin Brockovich“, “The Pelican Brief” και “Sleeping With the Enemy” ξαναζωντάνεψαν υπό μία πιο διαφορετική και σίγουρα αστεία οπτική.


Στο clip ο Κόρντεν υποδύεται, εκτός των άλλων, και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτς στα “Oceans 11” & “Oceans 12” και το clip έχει γίνει viral.

Αναδρομή μιας καριέρας δεκαετιών μέσα από 25 ταινίες σε ένα video παρωδία, αν μη τι άλλο, δείχνει μία ντίβα του Χόλιγουντ με αυτοσαρκασμό που στο παρελθόν ήταν  ένα “κακομαθημένο βρωμόπαιδο“, όπως δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Julia Roberts - The Late Late Show

Όμως η μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν έμεινε σε αυτό! Σε ένα καινούργιο video με την Ellen DeGeneres μας αποδεικνύει και πάλι ότι το χιούμορ δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Tσούτσα Άννα Τριανταφυλλιά
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απίστευτη φράση στο #NomadsGR...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απίστευτη φράση στο #NomadsGR...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ