2023-10-01 15:30:02
Φωτογραφία για Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Στο πρώτο επεισόδιο της Μάγισσας ήμουν φουλ έγκυος» - Ο χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο

 



Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τη ζωή της μετά από τη γέννηση της κόρης της. Επίσης μίλησε για τα απαιτητικά γυρίσματα της Μάγισσας και πως την επηρέασε ο χωρισμός από τον Λευτέρη Γιαννάτο μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής.



Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή I love Σου Κου και φυσικά δέχτηκε ερωτήσεις για τη Γερακίνα, τον δυναμικό και καθοριστικό ρόλο που έχει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα».



Η ηθοποιός είναι μητέρα ενός βρέφους, της Μελίας, η οποία ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο: «Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο», είπε για την απόφασή της να γίνει μητέρα.



Ο χωρισμός από τον Λευτέρη Χαρίτο ήρθε σε μια ευαίσθητη περίοδο: «Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε και με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά. Νομίζω ότι δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο», πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.



Όσο αφορά τον ρόλο της Γερακίνας στη Μάγισσα του ΑΝΤ1, η ηθοποιός κάνει θραύση στο διαδίκτυο για το θανατηφόρο βλέμμα και τις ατάκες φωτιά. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε μεγάλη βοήθεια από τους συμπρωταγωνιστές και ειδικότερα από τον Τάσο Νούσια. «Ήμουν φουλ έγκυος στο πρώτο επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά καθώς αυτό γυρίστηκε μεταγενέστερα.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ