2017-10-09 09:57:18
Φωτογραφία για Γιώργος Τσούλης: «Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να μην είμαι μαζί της φέτος»
Ριζικές αλλαγές έκανε φέτος η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μείωσε την διάρκεια της εκπομπής για πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία άλλαξε συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δημιούργησε μια επαγγελματική σελίδα στα social δίνοντάς μας διάφορες πληροφορίες. Στην αναζήτηση συνεργατών ήταν και η εύρεση νέου μάγειρα η οποία έγινε μέσω casting.

Ο προκάτοχος της θέσης στην κουζίνα της ωραίας Ελένης, Γιώργος Τσούλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικο You και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση του από την εκπομπή αλλά και για την χημεία που είχε με την παρουσιάστρια.

«Ήταν μια όμορφη συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας ήμασταν και οι δύο πολύ cool ο ένας με τον άλλον. Με την Ελένη ήταν το κάτι άλλο, λες και έπαιζα σε Champions League. Έχει τρομερή δύναμη, την οποία αντλούν και οι συνεργάτες της, στους οποίους δίνει χώρο» ανέφερε ο γνωστός σεφ
. Ο Γιώργος απάντησε και στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Μιχαλόπουλου εάν δέχτηκε τηλέφωνο από την παρουσιάστρια ώστε να του ανακοινώσει ότι δε θα είναι στην εκπομπή τη νέα σεζόν. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να με πάρει τηλέφωνο να μου εξηγήσει τι και πώς, γιατί σίγουρα θα έχει και άλλα πράγματα στο κεφάλι της. Δεν χαλάστηκα όμως. Δεν ήξερε κανένας από την ομάδα σχετικά με το εάν θα συνεχίσει στην ανανεωμένη εκπομπή», είπε.

Όσο για το αν είχε άγχος για το τι θα κάνει μελλοντικά ο σεφ είπε «όχι δεν είχα κανένα άγχος, ούτε το καλοκαίρι, ούτε και πέρσι. Με ενδιαφέρει μόνο να κάνω τη δουλειά μου και να βγάλω όσο πιο σωστή γίνεται τη συνταγή on camera».

Τέλος, ο Γιώργος συμπλήρωσε πως έχει δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, χάρη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη θέλοντας να τονίσει πως της οφείλει πολλά.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμβουλευτική και Στρατός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμβουλευτική και Στρατός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ