2017-10-09 18:35:18
Φωτογραφία για Απολύσεις Υπαξιωματικών εξ εφεδρείας και ψεύτικες υποσχέσεις
Η ιστορία ενός πρώην ΕΜΘ, εξ εφεδρείας Υπαξιωματικός, δεν είναι η μοναδική αλλά είναι χαρακτηριστική. Τον περασμένο Απρίλιο τελείως ξαφνικά και  με άριστες εκθέσεις και αξιολογήσεις στον φάκελό του, κατόπιν πρότασης του  Α/ΓΕΣ, απολύθηκε από  τις τάξεις του Στρατού όπου είχε ανακληθεί για υπηρεσιακούς λόγους τον Ιούλιο του 2010.

Η απόφαση είναι ανεξήγητη και για τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλά και για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Υπαξιωματικός.

Παρουσιάστηκε στον Α/ΓΕΣ, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την περίπτωσή του και του ζήτησε να κάνει αναφορά για να επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Παρόλα αυτά η επιστροφή δεν προέκυψε.

Η περίπτωση όπως προαναφέραμε δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόσφατα έχουν απολυθεί 30.

Για τους περισσότερους απ΄ αυτούς αν όχι για όλους υπάρχουν σημαντικά οικονομικά θέματα, τα οποία θα ΄πρεπε να ληφθούν υπόψη.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει τουλάχιστον να τους δίνονται ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες. Γιατί όπως προκύπτει από την περίπτωση στην οποία αναφερθήκαμε αυτό ακριβώς έγινε.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BE-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ