2017-10-09 20:00:43
Φωτογραφία για Πού βρίσκεται σήμερα η σταρ των 80’s Μπελίντα Καρλάιλ
Η μάχη της με τις εξαρτήσεις και η θεραπευτική μαγεία της μουσικής

«Μπορεί να μην έχω την καλύτερη φωνή, αλλά είναι ξεχωριστή και πιστεύω πως αυτό είναι που με κράτησε όλα αυτά τα χρόνια», λέει η Μπελίντα Καρλάιλ μια ξεχωριστή παρουσία της ποπ σκηνής τη δεκαετία του '80. Η 59χρονη σήμερα τραγουδίστρια, παρά την παραπάνω παραδοχή για το όργανο που της εξασφάλισε φήμη και χρήμα, παραμένει σεμνή, όπως σημειώνει το BBC που προσέγγισε την γοητευτική αμερικανίδα με αφορμή το νέο της άλμπουμ Wilder Shores με βουδιστικές ψαλμωδίες που κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικές εβδομάδες.

Η Μπελίντα Καρλάιλ, μπορεί να μην είχε το εκτόπισμα μιας Μαντόνα ή μιας Κάιλι Μινόγκ, αλλά παρέδωσε στον κόσμο επιτυχίες όπως «Heaven Is A Place On Earth» ή «Circle In The Sand» και «Summer Rain». Η ίδια σχημάτισε στα νεανικά της χρόνια τη κοριτσίστικη μπάντα The Go-Go's με την οποία γνώρισε σπουδαίες στιγμές δόξας και καταξίωσης. Χιτάκια όπως τα «We Got The Beat» και «Our Lips Are Sealed» έστειλαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους στο νούμερο ένα στην Αμερική.


Το τίμημα της επιτυχίας ήταν ίσως και η υιοθέτηση τοξικών για την υγεία της συνηθειών, όπως ο εθισμός της με την κοκαΐνη. Ακόμα και το πάρτι άνιμαλ Ρομπ Στιούαρτ είχε εκπλαγεί με την μανία της, γράφοντας σχετικά στην αυτοβιογραφία του ότι η Καρλάιλ «θα μπορούσε να σνιφάρει μέχρι και το λούστρο από το τραπέζι». Κατάφερε να βρει καθαρή έπειτα από μάχη με τις ουσίες για δυο τουλάχιστον δεκαετίες -η εσωτερική της φωνή της έλεγε ότι θα τη βρουν νεκρή σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου Οι μαύρες μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, νιώθει γαλήνια χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες της γιόγκα και τις ψαλμωδίες, το υλικό που απαρτίζει τη νέα της δουλειά.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ