2017-10-10 14:00:30
Φωτογραφία για Πώς το Instagram βοήθησε μια κοπέλα να χάσει 30 κιλά
Εμπνεύστηκε από καθημερινούς ανθρώπους και κατάφερε να αλλάξει όλη της τη ζωή.

Η Niki Tuck είναι μια κοπέλα από την Αμερική η οποία μπόρεσε να χάσει 30 κιλά χάρη στην σκληρή δουλειά και την έμπνευση που τις έδωσαν οι γκουρού της άσκησης και της διατροφής στο Instagram.

Η Niki Tuck πίστευε πάντα ότι το μέγεθος της ταίριαζε με την προσωπικότητά της και γι αυτό δεν είχε σκεφτεί ποτέ να χάσει κιλά. 

Όμως όταν τελείωσε το σχολείο ζύγιζε πάνω από 70 κιλά και τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να τολμήσει την αλλαγή. Ελπίζοντας να γίνει μια καλύτερη Niki μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο κολλέγιο του Σαν Ντιέγκο. 

Και εφόσον εκεί οι άνθρωποι είναι πιο ενεργοί λόγω ότι βρίσκονται στην ύπαιθρο, νόμιζε ότι θα γίνει και εκείνη έτσι και θα μπορέσει να χάσει τα περιττά κιλά.

 Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο λόγος ήταν οι αλυσίδες γρήγορου φαγητού στην πανεπιστημιούπολη τις οποίες επικσεπτόταν σχεδόν καθημερινά. Έτσι σε δυο μήνες κέρδισε άλλα 10 κιλά και ξεπέρασε τα 80 κιλά.


Όταν έφτασε το δεύτερο εξάμηνο συνειδητοποίησε ότι τα επιπλέον κιλά δυσκόλευαν πολύ την καθημερινότητά της. Και τότε άρχισε το γυμναστήριο, έκανε μια ώρα ελλειπτικό κάθε μέρα και μέσα σε τρείς μήνες κατάφερε να χάσει 9 κιλά. 

Όμως το βάρος της είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, διότι κατέφυγε σε ακραίες διατροφές και σε δίαιτες της μόδας, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να ξαναπαίρνει τα χαμένα κιλά.

Έτσι λοιπόν όταν έφτασε το καλοκαίρι, άρχισε να μπαίνει στο Instagram και να βλέπει τους λογαριασμούς ανθρώπων που είχαν χάσει πολλά κιλά.

 Όλες αυτές οι φωτογραφίες του πριν και του μετά της έδωσαν δύναμη και αποφάσισε να αλλάξει τη διατροφή της και να ακολουθήσει ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα χωρίς υπερβολές και ακρότητες. 

Μέχρι το Σεπτέμβριο ζύγιζε λιγότερα από 60 κιλά και για πρώτη φορά της άρεσε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ