2017-10-11 09:40:09
Φωτογραφία για Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και «έριξε» το Instagram
Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι διαδικτυακοί φίλοι της Μαίρης Συνατσάκη, καθώς η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram γυμνές της φωτογραφίες!

Αφορμή για τα «πιπεράτα» ενσταντανέ στάθηκε το ντεμπούτο της στο θέατρο, καθώς θα συμμετέχει στο διάσημο tribal rock μιούζικαλ Hair, το οποίο ανεβαίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Χώρα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, τον ερχόμενο Νοέμβριο, γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση.

Στα πλαίσια του promotion της παράστασης, η Μαίρη δημοσίευσε εικόνες από την φωτογράφηση που έκανε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την γεμίζουν likes και κολακευτικά σχόλια, αλλά και ευχές για το νέο της εγχείρημα.

Το Hair λέει την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Εκτός από την Μαίρη, στο καστ συμμετέχουν νέοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, όπως οι Αιμιλιανός Σταματάκης, Ίαν Στρατής, Άρης Πλασκασοβίτης, Angelika Dusk, Κρυσταλλία, Φαίδων Φαρυντ, Αναστάσιος Ράμμος και Ξένια Ντάνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ