2024-03-31 22:55:28
Φωτογραφία για Φωτογραφίες από τη σύγκρουση τρένου με πεσμένο δέντρο στον Άγιο Στέφανο.
Οι καταγγελίες από τους μηχανοδηγούς είναι συνεχείς ότι ο καθαρισμός της συγκεκριμένης γραμμής δεν προχωρά, ωστόσο φαίνεται να μην τους ακούει κανείς.

tanea.gr

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το νέο ατύχημα με αμαξοστοιχία σήμερα το μεσημέρι στο ύψος του Αγίου Στεφάνου αυτή τη φορά στο δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ντοκουμέντα που παρουσιάζει το in ένα μεγάλο δέντρο έχει πέσει στις γραμμές με συνέπεια να προσκρούσει σε αυτό η διερχόμενη αμαξοστοιχία και να σπάσει το τζάμι του μηχανοδηγού.

Δείτε τις φωτογραφίες

Από τη φωτογραφία φαίνεται ότι το δέντρο είναι ξερό και πιθανότατα καμένο από τις μεγάλες πυρκαγιές που έχουν πλήξει την περιοχή, ωστόσο κανένας δεν μερίμνησε να γίνει ο απαιτούμενος καθαρισμός.

Καταγγελίες

Μάλιστα οι καταγγελίες από τους μηχανοδηγούς είναι συνεχείς ότι ο καθαρισμός της συγκεκριμένης γραμμής δεν προχωρά, ωστόσο φαίνεται να μην τους ακούει κανείς.


Το νέο ατύχημα σημειώθηκε με την αμαξοστοιχία της Hellenic Train 1547 που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα προς Θεσσαλονίκη.

Στο ύψος του Αγίου Στεφάνου το τρένο προσέκρουσε σε κορμό δέντρου που είχε πέσει στις ράγες, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της αμαξοστοιχίας και η γραμμή να παραμείνει κλειστή για αρκετή ώρα.

Η αμαξοστοιχία 1547 αναχώρησε με 80 λεπτά καθυστέρηση και η αμαξοστοιχία IC 54 με 24 λεπτά καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την Hellenic Train από την πρόσκρουση δεν υπήρξε ευτυχώς κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ