2017-10-11 10:24:23
Φωτογραφία για Κατέρρευσε ο κυβερνήτης σε πτήση Νιούκασλ - Λάρνακα
Για πάντα θα θυμούνται οι επιβάτες την πτήση Thomson Holiday 1714 από το Νιούκασλ προς την Λάρνακα, όχι για την ταλαιπωρία, αλλά γι αυτό που είδαν ενώ το αεροσκάφος πετούσε στις 30.000 πόδια, είδαν την πόρτα του πιλοτηρίου να ανοίγει και μέλη του πληρώματος να τον σύρουν αναίσθητο εκτός πιλοτηρίου και να τον αφήνουν στο πάτωμα.

Η σκέψη τους πήγε κυρίως σε τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο στην πραγματικότητα, ο κυβερνήτης έγειρε κάποια στιγμή -περίπου 16 λεπτά μετά την απογείωση- στο πιλοτήριο χάνοντας τις αισθήσεις του, ενώ οι χυμένοι καφέδες στο πάτωμα κ.τ.λ έκαναν την εικόνα ακόμα πιό τρομακτική για τους επιβάτες.

Ο συγκυβερνήτης ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο της πτήσης και προσγείωσε με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Σόφιας στην Βουλγαρία. Ο κυβερνήτης μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο.

Περεταίρω η ταλαιπωρία των επιβατών κράτησε πολλές ώρες, αφού περίμεναν μεγάλο χρονικό διάστημα στο αεροδρόμιο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις και να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία, μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα που στάλθηκε πλήρωμα για να τους μεταφέρει στην Κύπρο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ