2017-10-11 17:22:18
Φωτογραφία για Στρατιωτικός Συνδικαλισμός: Τι ζήτησε το ΓΕΕΘΑ και δεν ακούστηκε - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Το γεγονός ότι η διάταξη του άρθρου 27 στο νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ είναι φωτογραφική για να νομοθετηθεί ο έλεγχος των στρατιωτικών από την ΠΟΕΣ, καταγγέλλεται από όλους τους βουλευτές της αρμόδιας Επιτροπής, από τις Ενώσεις των Αποστράτων, από τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και γενικότερα από όσους την διαβάζουν.

Εξαίρεση βέβαια αποτελεί η ΠΟΕΣ και τα μέλη της που ευνοούνται και ο Πάνος Καμμένος που την υποστηρίζει.

Το Armyvoice.gr αποκαλύπτει σήμερα έγγραφο του ΓΕΕΘΑ, το οποίο σχολίαζε το νομοσχέδιο που είχε βγει στη διαβούλευση και όπου το σημερινό άρθρο 27 ήταν τότε το άρθρο 32 του κειμένου που είχε δημοσιευτεί.

Το ΓΕΕΘΑ ήδη από τον Μάιο σημείωνε την (χαριστική) παράταση που έδινε ο υπουργός στην ΠΟΕΣ για να προσαρμοστεί στο νόμο. Πέρασαν από τότε πέντε μήνες και σήμερα ο υπουργός φέρνει και πάλι την ίδια παράταση, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να χρίσει την ΠΟΕΣ ως αποκλειστικό εκπρόσωπο των στρατιωτικών!


Ελπίζουμε το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ, το οποίο και δημοσιεύουμε σήμερα, να ληφθεί υπόψη από τους βουλευτές κατά την ψηφοφορία του άρθρου 27.

Το πιο σημαντικό όμως που προτείνει το ΓΕΕΘΑ, και το οποίο δεν έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο, είναι η δικλείδα ασφαλείας για έλεγχο των μελών των ενώσεων στρατιωτικών, πόσοι είναι αριθμητικά και εάν πράγματι είναι τόσοι ώστε να εκπροσωπούν τους συναδέλφους τους.

Είναι γεγονός ότι μετά την ψήφιση του νόμου το 2016, και προκειμένου να κλείσουν οι οργανώσεις που ίδρυσαν την ΠΟΕΣ και δεν συμφωνούν με την πορεία της, έχει εξυφανθεί ένα σχέδιο το οποίο αποκάλυψε η υπογράφουσα, με την ίδρυση δεκάδων ενώσεων στρατιωτικών στις περιφέρειες.

Όπως μάλιστα καταγγέλλουν στρατιωτικοί, με ελάχιστα άτομα και μια σφραγίδα, ιδρύθηκαν ενώσεις στρατιωτικών, μέσα σε χρόνο μηδέν και με αμφισβητούμενες διαδικασίες, οι οποίες εντελώς συμπτωματικά σήμερα αποτελούν μέλη της ΠΟΕΣ.

Πόσο τυχαία μπορεί να είναι αυτή η σύμπτωση και πόσο τυχαίο είναι ότι με το άρθρο 27 καταργούνται όλες οι μεγάλες ενώσεις που είχαν προσαρμοστεί στο νόμο και προκρίνονται αυτές οι μικρές ενώσεις που συμμετείχαν στο "σχέδιο".

Πολλές φωτογραφικές διατάξεις για να είναι τυχαίο ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr/2017/10/stratiotikos-sindikalismos-ti-zitise-to-geetha-ke-den-akoustike.html
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ