2017-10-11 17:34:11
Φωτογραφία για Πώς θα κάνεις το σπίτι σου λίγο πιο cozy αυτό το φθινόπωρο
Το φθινόπωρο έχει μπει πια για τα καλά και δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να παραμένεις σε καλοκαιρινό mood. Ο καιρός είναι λίγο πιο ψυχρός, βλέπεις κίτρινα πεσμένα φύλλα παντού και ο ζεστός καφές είναι ξανά μέρος της καθημερινότητας σου, οπότε γιατί να μην αναβαθμίσεις και λίγο το σπίτι;

Παρακάτω θα βρεις μερικές μικρές ιδέες που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα, αλλά και τη διάθεση σου, καθώς περιμένουμε να έρθει σιγά σιγά και ο χειμώνας.

Γέμισε το χώρο με κουβέρτες και μαξιλάρια

Ξέχνα για λίγο τον καλοκαιρινό μινιμαλισμό. Αυτή η εποχή θέλει άνετα μάλλινα, cozy μεγάλα μαξιλάρια και ζεστές κουβέρτες που θα κάνουν τα απογεύματα στο σπίτι λίγο πιο όμορφα!

Κεριά, κεριά, κεριά!

Όσο πιο πολλά και πιο αρωματικά γίνεται. Στο δωμάτιο, το σαλόνι ακόμη και το μπάνιο, σίγουρα ξέρεις ότι τα κεριά είναι εδώ και καιρό το απόλυτο big thing στη διακόσμηση του σπιτιού.


Αναβάθμισε το homewear στυλ σου

Επίλεξε μεταξωτές πιτζάμες, ιδανικά σε σετ πουκάμισο/παντελόνι, άνετα slippers και μία stylish ρόμπα που θα σε κάνουν νιώσεις το απόλυτο φθινοπωρινό icon ακόμη και μέσα στο σπίτι σου.

Μεγάλα μπολ και σούπες

Αν κάτι φωνάζει φθινόπωρο, αυτό είναι οι βελουτέ σούπες σε μεγάλα μπολ που απλά δε θες να τελειώσουν!

Τα φυτά παραμένουν στην κορυφή (και) αυτής της σεζόν

Δε μιλάμε για κάκτους φυσικά - που μονοπώλησαν το καλοκαιρινό feed σου - αλλά ένα μπουκέτο από μανόλιες ή και μικρά ανθάκια θα δώσει μια νέα πνοή στην ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Plus: Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια μπορούν να λειτουργήσουν ως το ιδανικότερο decor αξεσουάρ ήδη από τον Οκτώβριο!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ