2017-10-12 01:00:16
Φωτογραφία για Ο Κοντονής ζήτησε την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ»
Απέστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου την εφημερίδα και την καλεί να πράξει τα δέοντα Να πράξει τα δέοντα ζητεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» στο οποίο γίνεται   αναφορά στην ψήφιση από την Βουλή του  αντιρατσιστικού νόμου.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Ειδικότερα, ο κ. Κοντονής απέστειλε στην κυρία Δημητρίου την  εν λόγω εφημερίδα η οποία είχε το τίτλο “Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους -  ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ» και υπότιτλο «ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ»» και ζητεί να προβεί στις αναγκαίες εισαγγελικές ενέργειες.

Δικηγόρος Άγης Τάτσης: Μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»

Για τη διάπραξη των αδικημάτων της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων

Για τη διάπραξη των αδικημάτων της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων κάνει λόγο ο δικηγόρος Άγης Τάτσης, ο οποίος προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα».
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ