2017-10-12 01:06:17
Φωτογραφία για Απάντηση της Ελεύθερης Ώρας σε Βαξεβάνη και λοιπούς αριστεροκουλτουριάρηδες που ζητούν παρέμβαση Εισαγγελέα
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» ανάρτησε το εξής κείμενο-απάντηση: 

- Προς Βαξεβάνη και λοιπούς αριστεροκουλτουριάρηδες που ζητούν παρέμβαση Εισαγγελέα για να φιμώσει την Ελεύθερη Ώρα!

Επειδή το γιουσουφάκι της Αριστεράς, Βαξεβάνης και οι συν αυτώ έχουν μετατρέψει την προπαγάνδα σε επιστήμη και ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας, καλό είναι να λάβουν μια πρώτη απάντηση.

Είναι προφανές πως ο Βαξεβάνης ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία «ερμηνεύει» κατά το δοκούν το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας το οποίο είναι σαφές: ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, όπου αναφέρεται στη ψηφοφορία στη βουλή και ΤΟΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ», όπου αναφέρεται στην περίοδο της Επταετίας όπου ο Λαδάς είχε σφαλιαρώσει δημοσιογράφο που έγραψε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος.

Εξ ου άλλωστε και το «αδελφή» σε εισαγωγικά, αγαπητέ Βαξεβάνη.


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Και επειδή… θίχτηκες για το «ανώμαλους» που το ψήφισαν, δεν το λέμε εμείς, αλλά το είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντης στη βουλή.

Μήπως θέλεις να φιμώσεις και αυτόν;

Όσο για το κατάπτυστο δημοσίευμά σου στο «Κουτί της Πανδώρας» Βαξεβάνη και τις ύβρεις σου, από εμάς μόνο τούτο:

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ να μας υβρίζει ένας… Μπαξεβάνης, που δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ προσωπικά δεδομένα δεκάδων ανθρώπων υπό το πρόσχημα της λίστας Λαγκάρντ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά για το «σκυλί του ΣΥΡΙΖΑ». Τα καλύτερα έρχονται πηγή: www.elora.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ