2017-10-12 16:50:13
Φωτογραφία για Χαμός στην Πάτρα για την άθεη Αλβανίδα σημαιοφόρο της παρέλασης
Φωνές διαμαρτυρίας ακούγονται έντονα σε χωριό της δυτικής Αχαΐας. Εκεί, σε δημοτικό σχολείο, σύμφωνα με το Tempo24, για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της ΣΤ τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια.

Σύμφωνα πάντα με το tempo24, η αντίδρασή τους δεν αφορά τόσο την καταγωγή της κοπέλας, ούτε αν πρόκειται άριστη μαθήτρια. Αλλά, υποστηρίζουν ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας δεν μπορεί να το σηκώνει μια μαθήτρια η οποία – όπως είπαν – έχει πάρει απαλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών και από τον εκκλησιασμό.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν πιστεύτει στον Σταυρό της σημαίας να την κρατά…», μεταφέρει γονέας εκφράζοντας τη δυσφορία του.

Για την άλλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε μια μαθήτρια από την περιοχή.

 Οι γονείς όπως λένε, αν και εκτιμούν ότι θα έπρεπε τη σημαία να σηκώνουν οι άριστοι μαθητές, αν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα συνύπαρξης και συμβίωσης με τους αλλοδαπούς, άλλωστε πολλές οικογένειες στηρίζουν τα χωριά με την εργασία τους, παρόλα αυτά, υποστηρίζουν ότι κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν και να έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση.

Πηγή: Tempo24
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ