2017-10-12 20:09:55
Φωτογραφία για Είναι αργό το Iphone σας; Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις ενημερώσεις του iOS;
Την περασμένη εβδομάδα, μια ιστορία έγινε εκανα κραχ που ισχυρίστηκε ότι η Apple σκόπιμα επιβράδυνε τα παλαιότερα iPhones για να ωθήσει τους ανθρώπους να αγοράσουν τα τελευταία μοντέλα της. Ο ισχυρισμός βασίστηκε σε δεδομένα που δείχνουν ότι οι αναζητήσεις του Google για το "αργό iPhone" προκαλούν δραματικά την κυκλοφορία του νέου μοντέλου.Δεδομένου ότι η Apple ενημερώνει σχεδόν όλους,όλες οι αναζητήσεις θα πραγματοποιηθούν περίπου την ίδια ώρα. Δεδομένου ότι η Samsung και άλλοι κατασκευαστές Android ενημερώνουν μόνο μερικές φορές και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, οι αναζητήσεις θα εξαπλωθούν σε πολύ, πολύ ευρύ φάσμα περιόδων.

Η Apple έχει μια ομάδα επιδόσεων που έχει επιφορτιστεί με τη διασφάλιση ότι οι παλαιότερες συσκευές δεν επιβραδύνουν. Πολλοί μηχανικοί και άλλοι στην εταιρεία φέρνουν παλαιότερες συσκευές ειδικά για να δοκιμάσουν θέματα. Και σχεδόν όλοι έχουν γονείς, αδέλφια, παιδιά, και άλλα μέλη της οικογένειας και φίλους σε παλαιότερες συσκευές. Ως εταιρεία, η Apple κάνει ό, τι είναι για να εξασφαλίσει ότι όλες οι υποστηριζόμενες συσκευές εκτελούν το iOS όσο καλύτερα μπορούν. Το FutureMark συνέχισε να δοκιμάζει την απόδοση των επεξεργαστών από μια σειρά συσκευών που υποστηρίζονται από το iOS 11:


"Εξετάσαμε πρώτα τα δεδομένα για το iPhone 5s γιατί, αν οι παλαιότερες συσκευές σκοπίμως επιβραδυνθούν, το φαινόμενο θα πρέπει να είναι πιο προφανές με τα μοντέλα που έχουν παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα"

Αυτό δείχνει ότι η Apple δεν επιβραδύνει τεχνητά τους επεξεργαστές σε παλαιότερα iPhones. Δεν δείχνει πόσο καλά οι προγραμματιστές της Apple ή των εφαρμογών βελτιστοποιούν τον κώδικα για αυτούς τους επεξεργαστές.  
argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ