2017-10-12 21:28:02
Φωτογραφία για ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ασκληπιού 154. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες. Το γραφείο ανήκε στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, γιο του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Νώντα Ζαφειρόπουλου. Στο τόπο έχουν μεταβεί αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση.

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΝίκοΤόσκα.

Τον αποτροπιασμό του για τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

Τη θλίψη τους εκφράζουν στη Ν.Δ. για το χαμό του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του επικοινωνιακού επιτελείου του, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή.


Ο 52χρονος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γνωστός ποινικολόγος, ήταν αντιπρόεδρος και υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ήταν γιος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε τη δικηγορία από το 1991. Είχε μακρά συνδικαλιστική δράση, ενώ για πρώτη φορά είχε εκλεγεί σύμβουλος του ΔΣΑ το 1996 και το 2005 είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ