2017-10-13 16:21:04
Φωτογραφία για Συνεχίζεται να μην καταβάλεται το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη ΕΔ που υπηρετούν στην Ήπειρο και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές (ΕΓΓΡΑΦΟ)
Ο Βουλευτής ΧΑ Παππάς Ηλία Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 316/11-10-2017) προς τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών με θέμα: «Σχετικά με τη συνεχιζόμενη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Ήπειρο και σε άλλες παραμεθόριες περιοχές».

Παρά τις παλαιότερες διαβεβαιώσεις του υπουργείου Οικονομικών, όπως είχαν διατυπωθεί σε απάντηση της 3215/16.2.2016 ερώτησης μας για το ίδιο ζήτημα και παρά τις δεσμεύσεις του υπουργού Εθνικής Αμύνης, το επίδομα παραμεθορίου εξακολουθεί να μην καταβάλλεται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στην Ήπειρο, αλλά και σε άλλες ακριτικές περιοχές.

Σε απάντηση δε του υπουργείου Εθνικής Αμύνης στην από 15/7/2017 επιστολή της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με την μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου αλλά και πολλές άλλες συνοριακές περιοχές της πατρίδας μας σε αντίθεση με το ισχύον νομικό πλαίσιο για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο, αναφέρεται ότι η χορήγηση του επιδόματος μόνο στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Νομό Έβρου και νησιά Ανατολικού Αιγαίου δικαιολογείται και από την ύπαρξη προσφυγικών ροών. Θα πρέπει να Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ που υπηρετούν στις παραμεθόριες περιοχές των Ν. Θεσπρωτίας-Ιωαννίνων-Κέρκυρας;
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ