2017-10-14 06:57:22
Φωτογραφία για Τι είναι οι αφέλειες «κουρτίνες» και γιατί τις προτιμούν όλες οι celebrities;
Αφέλειες: Όλες τις έχουμε δοκιμάσει. Το 1995 προτιμούσαμε τις baby bang, ενώ 2010 τις blunt bangs. Φέτος; Μη βιαστείς να πεις πως τα έχεις δει όλα!

Οι περισσότερες celebrities τις έχουν δοκιμάσει και σίγουρα θα το κάνεις και εσύ όταν μάθεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται!

Πέρα από το πιο δημοφιλές pint στο Pinterest των τελευταίων μηνών, αποτελούν και μια επιλογή που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και αυτό γιατί δεν πρόκειται για κάποια τρομερή αλλαγή στο hairlook, αλλά για μια μικρή και ευχάριστη τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος κουρέματος.

Το παραπάνω, αν έχουμε ήδη αφέλειες. Αν όχι, τότε και πάλι τα πράγματα δεν είναι δύσκολα, αφού με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορείς εύκολα να αποκτήσεις το απόλυτο hair trend της εποχής!

Ας δούμε, όμως, περί τίνος ακριβώς πρόκειται:

Ουσιαστικά, οι αφέλειες «κουρτίνες» είναι οι κλασικές αφέλειες απλώς χωρισμένες στην μέση. Και χαρακτηρίζονται ως «κουρτίνες» (στα αγγλικά «curtain bangs») επειδή ακριβώς αυτό το χώρισμα στην μέση θυμίζει… κουρτίνες που ανοίγουν!


Την αρχή έκανε πίσω στην δεκαετία του 1960 η πανέμορφη Brigitte Bardot και φυσικά όλες οι άλλες ακολουθούμε το παράδειγμά της.

Όπως μπορείτε να δείτε τονίζουν όμορφα κάθε σχήμα προσώπου και ταιριάζουν με μπούκλες, ίσια μαλλιά ή ακόμα και με ένα πιάσιμο!

Δείτε πως προτίμησαν τις αφέλειες «κουρτίνες» μερικές πολύ διάσημες κυρίες, όπως οι Selena Gomez, Sienna Miller, Halle Berry, Kate Middleton, Kirsten Dust και πολλές ακόμα Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ