2017-10-15 01:22:39
Φωτογραφία για Σχετικά με την τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη ήθελε να σώσει τη μητέρα της κι εκείνη την σκότωσε [Βίντεο - Εικόνες]
Μητέρα σκότωσε την κόρη της- Mε το ίδιο μαχαίρι αυτοκτόνησε.

Η έφηβη κοπέλα προσπάθησε να εμποδίσει τη μητέρα της που είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα να αυτοκτονήσει, αλλά τελικά το πλήρωσε με τη ζωή της.

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, όταν η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του.


Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Η 17χρονη έφερε τρία βαθιά τραύματα στον λαιμό από μαχαίρι και πλήθος αμυντικών τραυμάτων στα χέρια, στην προσπάθειά της ίσως να αποτρέψει την μητέρα της να αυτοκτονήσει, αλλά και στην προσπάθεια να προστατευτεί η ίδια από την μανιώδη χτυπήματα που δέχτηκε με το κουζινομάχαιρο από την ίδια της την μάνα Εκείνη βλέποντας φαίνεται την κατάληξη του παιδιού της από τα χέρια της, έπληξε τον εαυτό της στα χέρια, στο στήθος και τέλος με ένα βαθύ τραύμα στον λαιμό και δίπλα της βρέθηκε το ματωμένο μαχαίρι…

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει πως η συνταξιούχος υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι τσακωμοί άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας στο σπίτι ήταν έντονοι και συχνοί, ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε πλήθος ψυχοφαρμάκων. Εξετάζεται η πιθανότητα να είχε πάψει, να λαμβάνει την αγωγή της.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ