2017-10-15 11:05:02
Φωτογραφία για Τι θα γίνει στις ΕΔ με την εφαρμογή του νόμου περί αλλαγής φύλου;
«Τι θα συμβεί αν ένας Συνταγματάρχης αποφασίσει να αλλάξει φύλο και να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα; Το έχουν σκεφτεί οι βουλευτές που ψήφισαν τον σχετικό νόμο στη Βουλή;» αναρωτήθηκε πρώην Αρχηγός Γενικού Επιτελείου, που με πρωτοβουλία του, επικοινώνησε με το «ΜΑΡΣ». 

Και το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό, αλλά απόλυτα ρεαλιστι­κό. Προφανώς και δεν είναι καθόλου εύκολη η απάντηση, αλλά ο νόμος δίνει τη δυνατότητα νομικής αναγνώρισης αλλαγής φύλου σε όλους τους Έλληνες πολίτες και δεν εξαιρεί τους στρατιωτικούς. Άγνωστο πώς θα αντιμετωπιστεί το σύνθετο αυτό θέμα στον χώρο του στρατεύματος. Και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε θέματα πειθαρχίας ή και του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακόμη και ο αμερικανικός Στρατός δεν έχει βρει λύση στο θέμα, παρότι, πασχίζει εδώ και μία πενταετία περίπου. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι οι διεμφυλικοί δεν θα υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και πως ο αμερικανικός λαός δεν θα επωμίζεται το κόστος για την ιατρική τους περί­θαλψη, ακυρώνοντας την πολιτική του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα. Μάλιστα, ο αμερικανός πρόεδρος εξουσιοδότησε τον υπουργό Άμυ­νας, Στρατηγό ε.α. Τζέιμς Μάτις, να βρει τον τρόπο να εφαρμόσει την προεδρική εξαγγελία. 

Χ.Α.Κ.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/10/2017) 

ΠΗΓΗ: http://staratalogia.blogspot.gr/2017/10/blog-post_297.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ