2017-10-15 13:03:16
Φωτογραφία για Τέρμα το «κρυφτό» για την Μενεγάκη - Ποζάρει με τις θαυμάστριές της στο πλοίο
Ένα άλλο πρόσωπο μας δείχνει η Ελένη Μενεγάκη και φαίνεται να αρέσει πολύ στους θαυμαστές της Η παρουσιάστρια του Alpha βάλθηκε φέτος να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, να βάλει λίγο πιο κοινωνικά και διαδραστικά θέματα στην εκπομπή της και να είναι γλυκιά και προσιτή με όλους. Έτσι, οι παλιές άτυχες στιγμές με το “κρυφτό” -για τον οποίο πολλοί την έκριναν αρνητικά- ανήκουν στο παρελθόν.

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Παρασκευής. Μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha -και αφού ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα- η Ελένη έφυγε για τον αγαπημένο της προορισμό, την Άνδρο. Θέλοντας να ξεκουραστεί και να πάρει δυνάμεις η παρουσιάστρια επέλεξε -χάρη στον καλό καιρό- να βρεθεί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο στον επίγειο παράδεισο τους και να χαλαρώσει.

Και, φυσικά, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι – αστραπή. Έτσι, στο πλοίο συναντήθηκε με πολλές θαυμάστριές της και πόζαραν όλες μαζί στη φωτογραφία που ανέβασε λίγο αργότερα η Ελένη στο Instagram, γράφοντας: “Με τα κορίτσια μου στο πλοίο”.
#eleni Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ