2017-10-15 18:01:00
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ με...περίπατο πάει ξεκούραστος στο Καραϊσκάκη
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα, επικρατώντας με 4-0 , στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν, με τον Δικέφαλο να παίζει ανα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, μια βδομάδα πριν το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και προσπάθησε με ένα γρήγορο γκολ να επιβάλλει… την τάξη από νωρίς.

Αυτό δεν ήρθε στο 8′ με κεφαλιά του Ελ Καντουρί, αλλά δυο λεπτά αργότερα, ήταν ο Λέοβατς που έδωσε τη λύση. Στο 10′, μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Μαουρίσιο, ο Κροάτης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και, μετά το γκολ, είχαν καλύτερους συνδυασμούς και συνεργασίες. Σε μία από αυτές μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματά τους
. Στο 24′, μετά από νέα ενέργεια του Μαουρίσιο, ο Πέλκας βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο αλλά πλάγια, έτσι “σέρβιρε” στον Πρίγιοβιτς ο οποίος έκανε εύκολα το 2-0. Η Λαμία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλό της, αντίθετα ο Δικέφαλος έχασε κι άλλες ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Πιο σημαντική από όλες ήταν αυτή του 33ου λεπτού, όταν το σουτ του Ελ Καντουρί βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας, ενώ στην επαναφορά, ο Σάχοφ με νέο σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Γενικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που δημιούργησε, έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το καθαρό και δίκαιο 2-0. Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει ξανά νωρίς το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 51′, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια από τα δεξιά, ο Πέλκας με εξαιρετικό ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το 3-0. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, ενώ στο 71′, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά, καθώς Αναστασόπουλος αντίκρυσε τη 2η κίτρινη και άφησε τη Λαμία μα 10 παίκτες. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 88′, όταν μετά από κάθετη πάσα του Μπίσεσβαρ και ασίστ του Μάτος, ο Πρίγιοβιτς με πλασέ έκανε το τελικό 4-0.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ