2017-10-16 10:20:32
Φωτογραφία για Παντελίδης: Απέσυρε τη μήνυση κατά των 2 κοριτσιών η μητέρα του. Στην αντεπίθεση τα κορίτσια
Στο αρχείο και επίσημα έβαλε ο εισαγγελέας την υπόθεση με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, αφού όπως αποδείχτηκε, οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο τραγουδιστής.

Μετά την απόφαση του εισαγγελέα, απεσύρθη από την οικογένεια του τραγουδιστή, η μήνυση που είχε κατατεθεί κατά των 2 κοριτσιών που επέβαιναν στο όχημα.

Η οικογένεια του υποστήριζε ότι ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο ενώ οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι εκείνος, όπως υποστήριζαν τα κορίτσια.

Φρόσω και Μίνα καταθέτουν αγωγές

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων της Φρόσως Κυριακού και της Μίνας Αρναούτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.


Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού

Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, που κατέληξε με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική. Σύμφωνα με αυτή, ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και επειδή οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από την δεξιά πλευρά του οχήματος. Μάλιστα, περιγράφει ότι όταν η σιδερένια δοκός χτύπησε τον τραγουδιστή εκείνος βρισκόταν με την πλάτη του και παράλληλα στην δεξιά θέση.

«Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί, γύρω από τον κάθετο άξονα του… όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει. Και να βρεθεί με την πλάτη στην δεξιά πόρτα» τονίζει.

Από την πλευρά της, η Μίνα Αρναούτη, μέσω της σελίδας της στο Facebook, προειδοποίησε για αγωγές:

Μετα τις μηνυσεις και τις αγωγες νομιζω οτι ο καθενας ,μετα την αποφαση των δικαστηριων οτι ελεγα την αληθεια, θα ειχε πληγωθει και θα περναγε στην αντεπιθεση Βλεπετε οι μαχες που δινω στις αιθουσες των χειρουργειων που συνεχιζονται και δεν ξερω για ποσο ακομα δεν ευαισθητοποιησαν κανεναν τους... ηρθε η ωρα!!!

Για ονομα πια.... δεν ειμαι και ο Ιησους..
grxpress
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ