2017-10-16 21:56:13
Φωτογραφία για Επιμνημόσυνη Δέηση Πεσόντων και Θανόντων ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, παρουσία του Αρχηγού της Τ.Α Απτχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη αίθουσα «Ερατώ» της Λέσχης Αξιωματικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης ΑΚΕ Τξχος Παναγιώτης Καραδημητρίου, ο ΔΕΕ της 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Ανάργυρος Μοστρούφης, ο Δκτης ΔΑΚ Σμχος (Ε) Πλάτων Γαβριηλίδης, Ο Υδκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Δημήτριος Κωστογλίδης, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, ο Δκτης ΜΕΕΠ της 110 ΠΜ Ασμχος Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασίλειος Διβάνης καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Επγο κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και για την ευγενική προσφορά του καφέ εκ μέρους τους.

γ) Όλους τίμησαν την μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑΜΣ Αχιλλέας από την ΛΕΦΕΔ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑΜΣ "Αχιλλέας" από την ΛΕΦΕΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ