2017-10-20 09:03:30
Φωτογραφία για Η δημοσιογραφική παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Σωτήρια δημοσιογραφικά ήταν η παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, κατά την χθεσινή τελετή εγκαινίων του βρεφονηπιακού σταθμού της ΣΜΥ.

Ήταν τη στιγμή μετά το τέλος των ομιλιών και λίγο πριν το κόψιμο της κορδέλας εγκαινίων, όταν ενημερωθήκαμε, ότι με εντολή από τη Διοίκηση της Σχολής, δεν θα έπρεπε να περάσει κανείς δημοσιογράφος  πίσω από την κορδέλα, όπου θα γινόταν λήψη των απαραίτητων φωτογραφιών και βίντεο, παρά μόνο το κινηματογραφικό συνεργείο του Στρατού.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και με ποιο σκεπτικό πάρθηκε αυτή η απόφαση, την οποία σημειωτέον δεν θα μπορούσε να δεχθεί κανείς συνάδελφος από τα Τρίκαλα και τη Λάρισα, από τη στιγμή μάλιστα που επί μία ώρα καλύπταμε τον αγιασμό και τις ομιλίες και στο σημαντικότερο σημείο της τελετής, μας απαγορευόταν ουσιαστικά η κάλυψη.

Το πρόβλημα έλυσε ο ίδιος ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Στεφανής, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος του χαιρετισμού του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα, έδωσε εντολή όσοι θέλουν από τους δημοσιογράφους να μπουν στο κτίριο, πίσω από την κορδέλα για την κάλυψη του ρεπορτάζ.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ