2017-10-22 21:01:54
Φωτογραφία για Με ένα άρθρο η κατάργηση... (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)
• ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ η Διαρκής Επιτροπή Άμυνας της Βουλής. Τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Δημήτρης Βίτσας έχουν βαλθεί να καταργήσουν τη νόμιμη Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και με ένα άρθρο, το 27ο, να νομιμοποιήσουν το φιλικό τους και μέχρι σήμερα εκτός νομιμότητας σωματείο ΠΟΕΣ του συμβούλου των υπουργών, συνταγματάρχη Τσουκαράκη.

• ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ τον τρόπο αυτόν και για να μην υπάρχουν αντιδράσεις να γίνει πρόεδρος των εργαζομένων ο κ. Τσουκαράκης, την ίδια στιγμή που συνδικαλιστές μετατίθενται δυσμενώς. Πάντως μαθαίνουμε πως είναι πολλοί οι στρατιωτικοί που διαμηνύουν σπ δεν πρόκειται να δεχτούν τον κ. Τσουκαράκη.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-22/10/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

Αερομαχίες

Από τη Βουλή θα αρχίσει η κυβέρνηση τις απαντήσεις προς την αντιπολίτευση για το πραγματικό κόστος της αναβάθμισης των F-16. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έχει κληθεί αύριο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών για τα σχετικά.


Αν δεν πείσει -κάτι το οποίο είναι δύσκολο έως σχεδόν απίθανο-, θα έχουμε τα περαι­τέρω, όπως αιτήματα για ενημέρωση από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Ήδη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ζήτησε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Τέτοιο ενδεχόμενο δεν φαίνεται πάντως στον ορίζοντα, αν και η φασαρία που προκαλούν αυτές οι φωνές φέρνει σε αμηχανία το Μαξίμου.

Παρέλαση-υπερπαραγωγή

Παρέλαση-υπερπαραγωγή στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζει για την 28η Οκτωβρίου η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τις ετοιμασίες εποπτεύει προσωπικά ο Πάνος Καμμένος και απ' ό,τι μαθαίνω, εκτός από την καθιερωμένη πτήση της Ομάδας «Ζευς» με F-16, θα υπάρχουν πολλές ακόμη εκπλήξεις για όσους την παρακολουθήσουν στη συμπρωτεύουσα.

Αυτή θα είναι και η απάντηση του Π. Καμμένου σε όσους στην κυβέρνηση υποστηρίζουν ότι οι παρελάσεις θα πρέπει να καταργηθούν (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-22/10/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ