2017-10-22 20:34:12
Φωτογραφία για Τρεις συνήθειες των γυναικών που εκνευρίζουν τους περισσότερους άνδρες
Όλα τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα μικρά ή μεγάλα και σίγουρα και οι δύο πλευρές υποχωρούν και κάνουν συμβιβασμούς.

Μπορεί λοιπόν οι γυναίκες να έχουν αρκετά παράπονα από τους άνδρες, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς. Το «ασθενές φύλο» έχει τις δικές του συνήθειες, οι οποίες αν και δεν το καταλαβαίνουν εκνευρίζουν συχνά τους άνδρες. Δείτε μερικές από αυτές...

1. Γκρινιάζουν

Ίσως ο πιο βασικός λόγος που νευριάζουν οι άνδρες με τη συμπεριφορά των γυναικών. Οι γυναίκες μπορεί να γκρινιάξουν για οτιδήποτε, από μια ακαταστασία στο σπίτι μέχρι μια διαφωνία για ένα ζήτημα. Είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι οι άνδρες.

2. Γίνονται υπερβολικές με την καθαριότητα και την τάξη

Όλοι θέλουν ένα καθαρό και περιποιημένο σπίτι αλλά όταν αυτό αγγίζει τα όρια της υπερβολής, προκαλεί μια δυσφορία στους άνδρες. Δυσανασχετούν όταν φοβούνται πού να πατήσουν ή αν ξεχάσουν το πιάτο τους στο τραπεζάκι του σαλονιού. Και μπορεί να μην το δείχνουν αλλά κάποια μέρα ίσως εκραγούν.

3. Αργούν να ετοιμαστούν

Η χαρακτηριστική αργοπορία των γυναικών πριν την έξοδο εκνευρίζει συχνά τους άνδρες ιδιαίτερα όταν αυτοί έχουν ετοιμαστεί πολύ νωρίτερα και τις περιμένουν. Ακόμη χειρότερα γίνονται τα πράγματα αν υπάρχει για παράδειγμα μια παρέα που τους περιμένει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ