2017-10-22 22:58:45
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ έπεισε και ο Ολυμπιακός νίκησε - Πήρε φωτιά το πρωτάθλημα
Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε για πρώτη φορά κυριαρχία μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά μια γκέλα του Ζαμπράνο έδωσε φιλί ζωής στον Ολυμπιακό (1-0) που δεν είχε ευκαιρία! Χάρισε αποβολή του Καρίμ ο Κομίνης.

Μετά από δεκαετίες μια κάθοδος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα δεν τον μετέτρεψε σε ποντίκι απέναντι σε γάτα αλλά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να τελειώσει ένα ματς ουσιαστικά χωρίς να βρει καν κλασική ευκαιρία για γκολ και τελικά πλήρωσε μια γκάφα του Ζαμπράνο στη φάση του γκολ του Ένγκελς. 

Μετά το 1-0 δε, υπήρχε μια εικόνα με το γήπεδο να έχει... γύρει προς την εστία του Προτό, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την τελική προσπάθεια που θα ήθελαν στις 2-3 φάσεις που δημιούργησαν απέναντι σε έναν πλήρως οπισθοχωρημένο Ολυμπιακό. Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά του, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που συνεχίζει να μην βλέπεται, αλλά πήρε το αποτέλεσμα χάρη στη δύναμη του Καραϊσκάκη και την τύχη που είχε στη φάση του 1-0.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ