2012-05-25 00:42:21
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: Η ΠΙΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στο γεγονός πως ο ΠAO έχασε μία διαφορά 16 πόντων στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος τόνισε πάντως πως πλέον η πίεση μεταφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο γκαρντ των «πράσινων» μίλησε για τους παράγοντες που μπορούν να εξελιχθούν σε «κλειδιά» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

«Δεν είναι καλό για μας να χτίσουμε μία διαφορά, να παίξουμε καλά και να τη χάσουμε τόσο εύκολα στη συνέχεια. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα στο ΣΕΦ», είπε αρχικά ο Περπέρογλου.

Για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός: «Αυτός ο παράγοντας θα καθορίσει και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει νεανική ομάδα με πολύ ενέργεια και εμείς πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και την ίδια δύναμη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το "break"».

Για το επόμενο ματς: «Η πίεση είναι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μας».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι: «Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν δημιουργήσει καλές ατμόσφαιρες στα δύο μέχρι το τέλος εμείς αυτό θέλουμε να παίζουμε με πάθος και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ