2017-10-26 12:00:25
Φωτογραφία για 10 σημάδια ότι είσαι η απόλυτη fashionista
Αν έχεις αυτά τα… συμπτώματα, τότε περαστικά! Συμπάσχουμε!

Οk, δεν θέλω να «δώσω» κόσμο, αλλά η αλήθεια είναι ότι για κάποιους η Μόδα, είναι τρόπος ζωής, λόγος να ξυπνάς το πρωί με ενθουσιασμό για να βρεις ένα ωραίο σύνολο να φορέσεις, ο αέρας που χρειάζεσαι για να αναπνεύσεις. 

Έχεις και εσύ αυτά τα… συμπτώματα; Σε καταλαβαίνω απόλυτα να ξέρεις! Έτσι, είμαι κι εγώ!

Λες έτσι να αισθάνονται κι όλες αυτές οι καλοντυμένες γυναίκες –aka fashionistas- που βλέπουμε στις φωτογραφίες της street style μόδας;

 Εγώ πιστεύω ναι. Και είναι και μερικά σημάδια ακόμη που μπορούν να το αποδείξουν αυτό. 

Για το αν δηλαδή, κάποια είναι παραπάνω από «πορωμένη» με την Μόδα, αλλά εθισμένη ή με απλά λόγια…. η απόλυτη fashionista!

Ποια είναι αυτά; Διάβασε παρακάτω. Αν είσαι 8 στα 10, τότε συγχαρητήρια! Είσαι και εσύ μία από εμάς!

#1. Έχεις πάνω από 6 sneakers στην ντουλάπα σου και κανένα δεν είναι για το γυμναστήριο #2. Φοράς crop tops πολύ πριν γίνουν τάση, ακόμα και αν οι φίλοι σου σε κορόιδευαν. Τώρα όμως ποιος είναι fashion forward; Εσύ!


#3. Εντυπωσιάζονται οι γύρω σου με ένα πολύ κομψό ρούχο ή αξεσουάρ που φοράς, το οποίο στην πραγματικότητα έχεις αγοράσει πολύ φθηνά, από γνωστό κατάστημα μαζικής παραγωγής ρούχων…

#4. Τις τάσεις που άλλοι θεωρούν κακόγουστες, εσείς βρίσκεις στιλάτες και φυσικά τις φοράς και… στιλάτα!

#5. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να «γδύνεσαι» κάθε φορά που πας στην τουαλέτα όταν φοράς μια ολόσωμη φόρμα, γιατί ξέρεις ότι η Μόδα θέλει θυσίες και ένα τέτοιο ρούχο είναι τόσο, μα τόσο, κομψό!

#6. Κάτω από γραφείο σου έχεις διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια, για να έχεις επιλογές βρε, αδερφέ!

#7. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να περπατάς τις ψηλοτάκουνες 10ποντες γόβες καθημερινά γιατί απλά είναι τόσο τέλειες και stylish!

#8. Μπορεί να μην έχεις χώρο για τα κουζινικά στο σπίτι σου, αλλά υπάρχει πάντα «χώρος» να μετατρέψεις μια βιβλιοθήκη σε… παπουτσοθήκη, αν χρειαστεί!

#9. Μπορεί να μην έχεις κανονικό τραπεζάκι να ακουμπήσεις ούτε ένα ποτήρι νερό, αλλά έχεις έναν πάκο από περιοδικά μόδας που έχεις «μετατρέψει» σε τραπέζι. DIY κατασκευή δεν θεωρείται αυτό;

#10. Πιστεύεις ακράδαντα ότι ένα σύνολο δεν είναι ολοκληρωμένο εάν δεν φοράς και τα σωστά γυαλιά ηλίου.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ