2017-10-26 20:10:18
Φωτογραφία για Πως έγινε η απαγωγή των Πακιστανών στη Δυτική Αχαϊα- Με δεμένα χέρια πήγαν ξημερώματα σε μαγαζί και ζήτησαν βοήθεια - Δύο τα θύματα, τρεις οι δράστες
Νέα στοιχεία για την απαγωγή των αλλοδαπών στην περιοχή του Βουπρασίου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τα θύματα ήταν δύο Πακιστανοί και οι δράστες τρεις ομοεθνείς τους. Αφού τους πήραν χρήματα και κινητό τους έδεσαν  σε ένα παράπηγμα στην περιοχή του Βουπρασίου. Τα ξημερώματα οι δύο απαχθέντες κατάφεραν να ξεφύγουν και βγήκαν στο δρόμο έχοντας τα χέρια τους δεμένα.

Κατευθύνθηκαν σε ένα κατάστημα που λειτουργεί 24 ώρες στην περιοχή του Βουπρασίου το οποίο ήταν ανοικτό. Η υπάλληλος του καταστήματος δεν πιστευε στα μάτια της όταν τους είδε με τα χέρια δεμένα. Αυτή ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο, οδηγήθηκε από τα θύματα στο παράπηγμα και στην συνέχεια εντόπισε και συνέλαβε τον έναν από τους δράστες, ο οποίος είχε πάνω του το κινητό και τα χρήματα που τους είχαν αρπάξει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα θύματα, οι δράστες θα επικοινωνούσαν σήμερα με τους συγγενείς τους μέσω τηλεφώνου να τους ζητήσουν 2.000 ευρώ λύτρα για τον καθένα προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24 τα θύματα είχαν γνωρίσει τον έναν από τους δράστες την εποχή που εργάζονταν  στη Θηβα.

Η υπόθεση έρχεται σε συνέχεια ανάλογης απαγωγής πριν από λίγο καιρό στη Λακκόπτερα όπου οι δράστες είχαν εισπράξει τα λύτρα αλλά είχαν σκοτώσει το θύμα τους και το είχαν πετάξει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ