2017-10-30 19:49:14
Φωτογραφία για Το μυστικό... της Τζίλντα για τα λαμπερά μαλλιά της!
Η «θεά του έρωτα», όπως αποκάλεσαν τη Ρίτα Χέιγουορθ, θα είχε αυτόν τον μήνα γενέθλια, αφού είχε γεννηθεί στις 17 Οκτωβρίου του 1918. Η αστραφτερή σταρ που κατάφερε να γυρίσει 61 ταινίες και να παραμένει μέχρι και σήμερα, ως ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του Χόλιγουντ είχε ένα μυστικό για την πλούσια κόμη της!

Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μην έχει θαυμάσει, και κατά κάποιον τρόπο ζηλέψει, τα υπέροχα μαλλιά της Ρίτα Χέιγουορθ στην «Τζίλντα». Το μοναδικό κόκκινο χρώμα που είχε επιλέξει, η πυκνότητα των μαλλιών της, το ιδανικό μήκος, το ακόμα πιο υπέροχο χτένισμά της με τους απαλούς κυματισμούς, αλλά ακόμα περισσότερο η καταπληκτική τους λάμψη, της χαρίζουν αδιαφιλονίκητα τον τίτλο της πιο όμορφης γυναικείας χαίτης  forever and ever.

Επενδύοντας σε φυσικά συστατικά, που αποτελούν μέρος της καθημερινής μας διατροφής, κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το ξεχωριστό look και την εικόνα της αιώνιας femme fatale στον κόσμο του σελιλόιντ.

Η συνταγή της λαμπερής εμφάνισης των μαλλιών της

Μετά από κάθε λούσιμο, άπλωνε σε όλο το μήκος των μαλλιών, περίπου ½ φλ. του καφέ χλιαρό προς ζεστό ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, φορούσε ένα σκουφάκι μπάνιου και τύλιγε με ζεστή πετσέτα για 15-30 λεπτά. Ξέπλενε με ζεστό νερό και στο τελευταίο ξέβγαλμα πρόσθετε τον χυμό ενός λεμονιού.

Τι έχουμε να χάσουμε; Ας κάνουμε μία δοκιμή!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ