2017-10-31 10:01:24
Φωτογραφία για Πώς να φορέσετε τη μίνι φούστα, αν δεν είστε πλέον… έφηβη!
Η μίνι φούστα επιστρέφει και μαζί της η αγωνία για το πώς θα την ενσωματώσουμε στην “ενήλικη” γκαρνταρόμπα μας. Μην φοβάστε, υπάρχουν πάντα λύσεις Οι μίνι φούστες βιώνουν τον τελευταίο καιρό κάτι σαν αναγέννηση, με τον ποδόγυρο να ανεβαίνει όλο και περισσότερο στους δρόμους, στις επιδείξεις στις πασαρέλες, στα editorials των περιοδικών. Τι γίνεται όμως για όλες εμάς που έχουμε περάσει κατά πολύ τη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας, και δεν έχουμε πόδια top model;

1. Επιλέξτε καλοραμμένες εκδοχές

Αν αισθάνεστε πολύ μεγάλη για να φορέσετε μια ντένιμ κοντή φούστα, αυτό επ' ουδενί δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υποστηρίξετε τη μίνι τάση. Η Alexa Chung για παράδειγμα είναι από τις γυναίκες που προτιμούν κάτι πιο καλοραμμένο, που να θυμίζει ταγιέρ. Και δεν έχουν άδικο.

2. Συνδυάστε τη με μπότες

Αν φορέσετε μία μίνι φούστα με αθλητικά, το αποτέλεσμα θα θυμίζει σαν να επιστρέψατε στην εφηβική σας ηλικία. Αν όμως τη συνδυάσετε με μπότες, το look θα είναι φρέσκο, ενδιαφέρον και πολύ πιο μοντέρνο.


3. Προτιμήστε τις ψηλόμεσες

Οι μίνι φούστες με ψηλή μέση είναι πολύ πιο κομψές από αυτές που κάθονται στην περιφέρειά σας, ειδικά αν έχετε περάσει τα τριάντα. Επιπλέον, δείχνουν σαφώς πιο σύγχρονες ως τάση.

4. Πείτε ναι στο βινύλιο

Μία γυαλιστερή φούστα από βινύλιο είναι προτιμότερη από μια δερμάτινη ή ντένιμ εκδοχή, ειδικά αν θέλετε το μίνι σας να “φωνάζει” 2017. Προσθέστε απαραιτήτως θηλυκά τακούνια, μια κομψή τσάντα και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

5. Φορέστε τη με οπάκ καλσόν

Είναι γεγονός ότι όλες μας έχουμε μια σχέση αγάπης-μίσους με τα καλσόν, αλλά αν πρέπει να φορέσετε μίνι φούστα μέσα στον επερχόμενο χειμώνα, προτείνω να τα δείτε με άλλο μάτι. Όπως απέδειξε και ο Marc Jacobs στην πασαρέλα του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απίστευτα στιλάτο.

6. Βάλτε τα... καλά σας

Για να δείξει η μίνι φούστα πιο “ενήλικη”, καλό θα είναι να ντυθείτε λίγο πιο όμορφα και στιλάτα. Συνδυάστε την με ψηλά τακούνια και ένα trendy τζάκετ και θα έχετε κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων.

7. Επιλέξτε ένα θηλυκό print

Ένα ενδιαφέρον εμπριμέ (λεπτά φλοράλ κ.λπ.) κάνει μια μίνι φούστα να δείχνει πιο κομψή και θηλυκή και όχι τόσο νεανική ή casual. Εγώ θα την φορούσα με ένα χοντρό πλεκτό και ένα ζευγάρι loafers ή brogues.

8. Όσο ανεβαίνει η φούστα, ανεβαίνει και η λαιμόκοψη

Υιοθετήστε το look από την τελευταία κολεξιόν του Topshop και μην αφήνετε το σώμα σας σε κοινή θέα, συνδυάζοντας μια μίνι φούστα με ένα ζιβάγκο ή ένα t-shirt με ψηλή λαιμόκοψη και όχι με μπλούζες με “V” και βαθειά ανοίγματα.

9. Αγκαλιάστε την καουμπόισσα που κρύβετε

Η συλλογή Saint Laurent για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018 είχε πολλές ενδιαφέρουσες μίνι φούστες. Και παρότι κάποια κομμάτια ήταν αφιερωμένα στις glam βραδινές εμφανίσεις, ο οίκος πρότεινε τη μίνι τάση και στο πρωινό ντύσιμο υιοθετώντας μια πιο γουέστερν αισθητική. Φορέστε τις με χοντρά πλεκτά, υπερμεγέθη τζάκετ και μπότες μέχρι το γόνατο.

10. Επιλέξτε μυτερά φλατ

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σας είναι πιο μακριά, συνδυάζοντας το μίνι σας με ωραία, μυτερά φλατ παπούτσια.

Από τη Βάνα Αντωνοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ