2017-10-31 23:48:59
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Οργή, δάκρυα και… Παντελίδης στην κηδεία του 30χρονου Ρομά διαρρήκτη που σκότωσε 79χρονος αργυροχρυσοχόος [Βίντεο]
Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν πεζοί τον 30χρονο στην τελευταία του κατοικία υπό τους ήχους του… Παντελή Παντελίδη.

Κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη γενέτειρά του ο 30χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας 79χρονου στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν πεζοί και υπό τους ήχους του… Παντελή Παντελίδη θαυμαστής του οποίου ήταν ο εκλιπών, από το Κηπάκι έως το Α΄ Κοιμητήριο της πόλης των Τρικάλων και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, όπου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Οι συγγενείς του δεν παρέλειψαν να εκφράσουν και την έντονη διαμαρτυρία και αγανάκτησή τους για τον άδικο χαμό του 30χρονου.

Πηγή: Trikalavoice.gr

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα σε συνεργασία με τουλάχιστον έναν συνεργό διέρρηξαν το κατάστημα, ο δράστης αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και από το μπαλκόνι του πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 30χρονο, σκοτώνοντάς τον.


Οι περίοικοι που άκουσαν τον κρότο του πυροβολισμού και βγήκαν από τα σπίτια τους, είδαν τον ηλικιωμένο να κρατάει ακόμη το όπλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 79χρονος ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 29χρονο. «Ήμουν σε άμυνα, οι διαρρήκτες είχαν μαζί τους κάτι σαν όπλο το οποίο το έστρεψαν εναντίον του» είπε ο δράστης απολογούμενος στους αστυνομικούς.

Αρκετοί είναι εκείνοι που στηρίζουν την αυτοδικία στην οποία προχώρησε ο δράστης, τονίζοντας μάλιστα ότι με τόσες διαρρήξεις και με την αστυνομία να μην μπορεί να αντεπεξέλθει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για τους κατοίκους να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Ο 79χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 79χρονος αργυροχρυσοχόος είχε πέσει θύμα απόπειρας κλοπών και στο παρελθόν, με χαρακτηριστικότερο το περιστατικό απόπειρας κλοπής που έγινε σε βάρος της οικογένειάς του το 1996, όταν ευρισκόμενος ενώπιον διαρρηκτών είχε πυροβολήσει και πάλι τον δράστη σκοτώνοντάς τον. Για την υπόθεση εκείνη αθωώθηκε διότι θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ